Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Partille kommun, Kultur- och fritidsförvaltning Vikarierande lokalvårdare/vaktmästare till Partille arena
Nu söker vi en lokalvårdare/vaktmästare till Partille arena, en mötesplats för kultur, nöje och idrott! Tjänsten är ett vikariat mellan perioden 2021-09-01- 2022-05-31. Tyngdpunkten på tjänsten kommer att ligga på lokalvård där du ser till att hålla Partille Arena i rent och snyggt skick. Du städar omklädningsrum, toaletter, korridorer, konferensrum och allmänna utrymmen så att våra besökare får en trevlig vistelse. Utöver lokalvård tillkommer viss del vaktmästeri såsom enklare reparationer, kontakt med bostadsbolag, beställningar mm. I rollen...
2021-07-23 2021-08-06
Svenljunga kommun, Kindaholms Ro Lokalvårdare Mårdaklev
Städning av lokaler för förskola/fritidshem, skola, idrottshall
2021-07-22 2021-08-13
Högsby kommun Städare
Vi söker dig som har energi och engagemang. Hos oss kommer dina arbetsuppgifter att vara lokalvård inom Högsby kommun. Variationen och omväxlingen i arbetet kommer vara stor eftersom du som städare utför lokalvård på olika platser inom skola, förskola, gymnastikhall och kontor. Ensamarbete förekommer.
2021-07-22 2021-08-05
Östra Göinge kommun, Lokalvård Lokalvårdare till Östra Göinge kommun
Som lokalvårdare sköter du den dagliga lokalvården i kommunens fastigheter såsom förskolor, skolor & kontor samt övriga lokaler i kommunal verksamhet samt allmänna ytor i kommunens fastighetsbolag Göingehem. Trappstädning är den huvudsakliga sysslan i tjänsten men det ingår även allmänt förekommande arbetsuppgifter inom lokalvård i samtliga av kommunens lokaler och utrymmen. Vid behov kan det även förekomma vissa köksuppgifter då kombinationstjänster lokalvård/kök förekommer. Givetvis ger du den bästa servicen åt våra kunder.
2021-07-21 2021-08-08
Ale kommun, Enhet lokalvård Lokalvårdare
Vi ser att du har flerårig erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter samt en god känsla för serviceyrket. Arbetet är förlagt på dagtid och vi rör oss således mitt i de olika verksamheterna när de är igång. Daglig dialog med kunder, kollegor från andra verksamheter, elever och brukare är en stor del av arbetsdagen. Därav söker vi dig som är social, flexibel och bär på en stor yrkesstolthet Då arbetet till stor del sker i grupp är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och bidrar till en härlig teamkänsla. Du är van att plane...
2021-07-20 2021-08-03
Skellefteå kommun, Support och lokaler Lokalvårdare, vikariat
I arbetsuppgifterna ingår att utföra daglig lokalvård inklusive periodisk uppstädning med god kvalité enligt gällande städrutiner samt att noggrant hantera olika städmaskiner självständigt. Eftersom arbetet utförs hos kund är det viktigt att du är lyhörd och har ett stort kundfokus. Arbetet är rörligt och varierande men kan också vara fysiskt tungt emellanåt. Rotation mellan arbetsplatser och ett flexibelt arbetssätt tillhör det dagliga arbetet. Du ska kunna hantera och hjälpa till med olika felmeddelanden samt felsökning för vissa inventarier...
2021-07-15 2021-08-15
Samhällsbyggnad, Tibro kommun VA-tekniker
Arbetet består av allmän drift och skötsel av verken med tillhörande pumpstationer samt visst processtekniskt arbete. Tjänsten avser en projektanställning under 1 år. Beredskapstjänstgöring ingår.
2021-07-14 2021-08-15
Sundsvalls kommun, Kultur- och Fritidsförvaltningen Lokalvårdare
Som lokalvårdare är huvuddelen av dina arbetsuppgifter lokalvård på Gärdehov och på våra Idrottsplatser så som Idrottsparken (NP3 Arena), Westhagens IP, Baldershovs IP och Kubens IP och som anpassas efter verksamheters behov och fördelas under hela öppethållandet. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med ytterligare en lokalvårdare och servicetekniker som stöttar verksamheten och övriga arbetsgrupper; personal på Fritidsbanken och utevaktmästeriet, så att våra kunder får så bra service som möjligt. Du arbetar utåtriktat i kundmiljö d...
2021-07-09 2021-08-01
Göteborgs Stad , Renova AB Tekniker till Kläpp och Munkegärde
Affärsområde Återvinning (AOÅ) är ett av två affärsområden i Renova Miljö AB. Kärnverksamheten består av återvinning och behandling av avfall. Vi söker nu en tekniker till verksamheten på Kläpp och Munkegärde som omfattar sortering och omlastning av avfall samt drift av återvinningscentral. Tjänstens placering utgår från Kläpp. Dina arbetsuppgifter Tjänsten innebär ett varierande arbete där du arbetar med drift av anläggningarna enligt våra mål, tillstånd och rutiner. Du kommer att arbeta med teknikers sedvanliga arbetsuppgifter men med tyn...
2021-07-02 2021-08-13
Kristianstad kommun, GS Lokalvård Lokalvårdare, Gemensam Service
Som lokalvårdare ansvarar du självständigt för daglig städning, storstädning och specialstädning enligt kommunens städinstruktion. Arbetet genomför du under dagtid, ofta med start kl.06.00. Du arbetar på förskolor, skolor och övriga verksamheter i kommunen, för att täcka upp under ordinarie personals frånvaro. Du kan arbeta ensam eller i ett arbetslag beroende på hur verksamheten ser ut. Du har daglig kontakt med elever, kunder, personal med flera som vistas i de lokaler som du städar.
2021-07-02 2021-08-16
Öckerö kommun, Samhällsbyggnadsverksamheten Lokalvårdare
Daglig städning inom kommunens verksamheter, specialstädningar såsom storstädning och höghöjdsstädning kan förekomma. Arbetstiden är förlagd till dagtid med början 06.00. Olika geografiska platser inom kommunen på en dag förekommer.
2021-06-30 2021-08-15
Svalövs kommun, Städ Lokalvårdare inom Städverksamheten
Städverksamheten söker lokalvårdare, 2 tjänster. I uppdraget som lokalvårdare erbjuds du möjlighet att både arbete självständigt men också i samarbete med dina kollegor. Din arbetsdag består av daglig städning inom kommunens olika verksamheter. Förutom den dagliga städningen har du som lokalvårdare ansvar för beställningar av material, storstädning och golvvård. Lokalvårdsarbetet är fysiskt krävande och sker stundtals i ett högt tempo. Det är viktigt att arbetet genomsyras av en god servicekänsla och hög städkvalité med kunden i fokus.
2021-06-30 2021-08-01
Högsby kommun, Städverksamhet Högsby kommun söker Städare
Hos oss kommer dina arbetsuppgifter att vara lokalvård inom Högsby kommun. Variation och omväxlingen i arbetet kommer vara stor eftersom du som städare utför lokalvård på olika platser inom skola, förskola, gymnastikhall och kontor. Ensamarbete förekommer.
2021-06-29 2021-08-30
Mariestads kommun, Verksamhet Teknik Pool-tjänst lokalvård Mariestad Töreboda Gullspång (MTG)
Lokalvårdsavdelningen i Mariestad, Töreboda och Gullspång söker ett antal lokalvårdare som ska ingå i pool-grupp. Tjänsten är heltid och dagtid, kan i perioder vara schemalagd och innefatta helgtjänstgöring. Vi erbjuder ett varierande arbete inom lokalvård, som innefattar alla förekommande arbetsuppgifter, tex daglig städ, periodiskt städ, maskinkörning, golvvård. I tjänsten ingår också planering och prioritering av arbetsuppgifter, tillsammans med övriga i pool-gruppen och assistenter. Gruppen kommer tillsammans och på egen hand arbeta på de...
2021-06-21 2021-08-31
Ängelholms kommun, Lokalvårdsservice Lokalvårdare
Du kommer att städa till kommunala verksamheter, förskola och skola. Inom Lokalvårdsservice i Ängelholms kommun arbetar vi aktivt med utveckling av lokalvården. Ängelholms kommun var den första kommunen att ta in en städrobot och vi arbetar aktivt med att implementera digitala system och städrobotar för att utveckla och förbättra arbetsmiljön hos våra medarbetare och kvalitén hos våra kunder.
2021-06-17 2021-07-31
Byggebo AB, Yttre förvaltningen Lokalvårdare
Du skall tillsammans med övriga medarbetare inom lokalvård arbeta med våra fastigheter inomhus, snöberedskap under vintertid, förebyggande och avhjälpande underhåll samt rondering i våra hus. Arbetstiden är förlagd till dagtid med beredskap.
2021-06-16 2021-08-31