Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Storumans kommun Kock/kokerska
Du kommer att arbeta som kock/kokerska i köket på Vikbacka i Tärnaby. Vi söker dig som brinner för servicen kring måltiderna och förstår värdet med vällagad och näringsriktig kost till våra äldre. Du behöver vara serviceinriktad och ha lätt att hitta kreativa lösningar.
2021-10-13 2021-12-01
Storumans kommun Kock/köksbiträde till Hemavan Tärnaby - vikarier
Du kommer att arbeta i köksenheten och ha din huvudsakliga placering i köket på Vikbaka i Tärnaby. Som kock/köksbiträde i vår köksenhet jobbar du utifrån en kostpolicy. I arbetsuppgifterna ingår varmkök, dietkök, konsistensanpassning, salladsförberedning, beställningar, egenkontroll, servering, disk, städa kök och övriga utrymmen samt andra förekommande uppgifter inom kök och servering.
2021-10-13 2021-12-01
Storumans kommun Fastighetsskötare till Fastighets AB Umluspen
Du är den som först möter våra kunder hos Umluspen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att självständigt, och i grupp, utföra felsökning, reparationer samt inre och yttre skötsel på våra samt Kommunens fastigheter. Viktigt är att våra kunder och hyresgäster får bra service och ett gott bemötande. Du kommer att ingå i ett arbetslag om ca 8 personer och en arbetsledare/chef. Tjänsten avser Storuman.
2021-10-11 2021-11-12
Storumans kommun Projektledare/Fastighetsingenjör till Fastighets AB Umluspen
Dina huvudsakliga uppgifter består av att: Planera, genomföra samt följa upp bolagets samt kommunens bygg- och underhållsprojekt. Ansvara för förfrågningsunderlag samt att genomföra inköp och upphandlingar av projekt i enlighet med fastställda inköpsrutiner och lämnade delegationer inom ramen för avsatta medel för respektive projekt. Följa upp energianvändning samt rapportera in till myndigheter. Ansvara för lagstadgade myndighetsbesiktningar. Vara bolagets brandskyddsansvarig. Du är direkt underställd Vd och ingår i företagets ledningsgrupp. ...
2021-10-11 2021-11-12
Storumans kommun Vikariat 100 % hemtjänsten Slussfors
Arbetsuppgifterna består främst av omvårdnadsarbete och stöttning där brukarna inte längre klarar sin vardag. Arbetet innefattar även delegation av sköterska att ge medicin och andra HSL-insatser, dokumentation i journalsystem och aktivt medverkande i planeringsarbete för brukarnas bästa. Eftersom vi arbetar som ett team är samarbetsförmåga och kommunikation av stor vikt.
2021-10-07 2021-10-21
Storumans kommun Vikariat som personlig assistent
Vi söker en kvinnlig personlig assistent till en yngre kvinna med en lättare utvecklingsstörning och ADHD. Provanställning 1 månad from 1/11, med möjlighet till förlängning. Vikariatet som personlig assistent är på 77% med möjlighet till utökning upp till 100 % inom Hemtjänst. Arbetsuppgifter är att hjälpa/stötta i det vardagliga livet och i möten med andra människor. Arbetet är förlagt till dag, kvälls och helgarbete. Vi vill att du är självständig, lyhörd och företagsam och stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Hund finns i hemmet.
2021-10-07 2021-10-21
Storumans kommun Undersköterska till hemtjänsten i Tärnaby
Vi lediganslår nu en ordinarie tjänst som undersköterska inom hemtjänsten. Arbetsuppgifterna består främst av omvårdnadsarbete och stöttning där brukarna inte längre klarar sin vardag. Arbetet innefattar även delegation av sköterska att ge medicin och andra HSL-insatser, dokumentation i journalsystem och aktivt medverkande i planeringsarbete för brukarnas bästa. Eftersom vi arbetar som ett team är samarbetsförmåga och kommunikation av stor vikt.
2021-09-28 2021-10-22
Storumans kommun, Fritid, kultur och utbildning Grundskollärare till Stensele skola F-3
Du kommer att arbeta som grundskollärare i Storumans kommun med placering på Stensele skola. Ditt arbete är att leda och utmana elever genom att skapa inspirerande och högkvalitativa lärmiljöer. I samarbete med arbetslag, kollegor och rektor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet i klasserna med läroplan och kommunala mål som utgångspunkt. Du planerar, dokumenterar, utvärderar och kvalitetssäkrar verksamheten fortlöpande tillsammans med ditt arbetslag och rektor. Kooperativt lärande, digitalisering samt språk- och kunsk...
2021-09-09 2021-10-29