Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Region Västerbotten, Storuman Tärnaby sjukstugor Specialistläkare i allmänmedicin, Storuman och Tärnaby sjukstugor
Som specialist i allmänmedicin hos oss bidrar du med kunskap och engagemang som får människor att känna sig trygga. Enheterna är populära bland utbildningsläkare och handledning är en viktig uppgift. I rollen som specialist i allmänmedicin följer du dina patienter genom hela livet. Du möter människor i alla åldrar med alla sorters hälsorelaterade problem och genomför självständigt bedömning och behandling. I det allmänmedicinska specialistarbetet följer du en individs olika hälsoproblem över tid och i bedömningen av hälsoproblemen väger du in ...
2023-01-31 2023-03-01
Storumans kommun Kock inom kök till Tärnaby/Hemavan
Du kommer att arbeta som kock/kokerska i i köket på Vikbacka. Vi söker dig som brinner för servicen kring måltiderna och förstår värdet med vällagad och näringsriktig kost till våra gamla. Du behöver vara serviceinriktad och ha lätt att hitta kreativa lösningar.
2023-01-24 2023-02-10
Region Västerbotten, Storuman Tärnaby sjukstugor Sjuksköterskor semestervikariat, Tärnaby sjukstuga
Som sjuksköterska hos oss bidrar du till att ta väl hand om andra och få människor att må bättre. Du arbetar på ett professionellt sätt där du ständigt har patienten i fokus. Som sjuksköterska ska du se till patienternas medicinska och specifika omvårdnadsbehov och därefter planera samt prioritera de åtgärder som ska sättas in. Rollen som sjuksköterska ställer även krav på din förmåga att leda och motivera annan omvårdnadspersonal för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och erbjuda en kvalitativ vård.
2023-01-18 2023-02-28
Storumans kommun Projektledare för föreningsstöd
Projektledarens uppgifter: • Uppdatera och lägga in föreningsregistret i det nya webbaserade lokalbokningssystemet för föreningar, E-srv, (separat projekt). • Uppsökande verksamhet för att stötta föreningarna med att sätta sig in i de nya systemen och bli självgående i ansökningar och administration i registret. • Kartlägga vilka olika bidrag som föreningar kan söka och sedan lägga in dem i E-srv så att föreningarna kan söka bidragen genom registret. • Kartlägga och tydliggöra befintliga tjänstepersoners roller i föreningsarbetet. • Se ö...
2023-01-16 2023-02-05
Storumans kommun Sommarvikarier till omsorgen i Storuman
Storumans kommun söker semestervikarier till våra verksamheter inom handikapp- och äldreomsorgen i Storuman. Vi söker semestervikarier till äldreboenden, Tranan i Storuman, Sibyllagården i Stensele, demensboendet Blåsippan i Stensele, hemtjänstgrupperna, Storuman, Gunnarn ,Slussfors och , LSS-boenden Vallnäs och Rallaren i Storuman samt personlig assistent. Arbetet är förlagt dag/kväll och natt vardagar och helger enligt schema.
2023-01-13 2023-03-31
Storumans kommun Sommarvikarier till omsorgen i Hemavan Tärnaby
Storumans kommun söker semestervikarier till våra verksamheter inom äldreomsorgen i Tärnaby. Vi söker semestervikarier till äldreboenden Vikbacka, demensboenden /kortidsboendet Stefansgården/Granhöjden och till hemtjänsten och nattpatrullen. Arbetet är förlagt dag/kväll och natt vardagar och helger enligt schema.
2023-01-13 2023-03-31
Storumans kommun Kurator till Vallnässkolan
Vi söker en engagerad och lösningsfokuserad skolkurator som vill vara med och fortsätta utveckla våra skolor till att bli skolor där alla elever har möjlighet att nå så långt de kan utifrån sina förutsättningar. ¨ Arbetet innebär att stötta och handleda skolornas övriga personal i elevvårdsarbetet med enskilda elever, grupper av elever samt deras vårdnadshavare. Du kommer att stödja och samtala med elever som har det svårt med skolarbetet eller med miljön i skolan. Skolkuratorns arbete är också förebyggande, du kommer att ge råd och hjälp för a...
2022-12-19 2023-02-05
Storumans kommun Undersköterskor och vårdbiträden till Tärnaby
Arbetsuppgifterna består främst av omvårdnadsarbete och stöttning där brukarna inte längre klarar sin vardag. Arbetet innefattar även delegering av sköterska att ge medicin och andra HSL-insatser, dokumentation i journalsystem och aktivt medverkande i planeringsarbete för brukarnas bästa. Eftersom vi arbetar som ett team är samarbetsförmåga och kommunikation av stor vikt.
2022-12-12 2023-08-30
Storumans kommun Vi söker en kvinnlig personlig assistent till aktiv ung kvinna
Nu har du chans att få arbeta som personlig assistent via SOL beslut i ordinärt boende åt en yngre kvinna bosatt centralt i Storuman. Uppdraget ligger inom hemtjänstens verksamhet under omsorgsförvaltningen. Som personlig assistent i detta sammanhang tillhör du en arbetsgrupp med flera personliga assistenter där ni tillsammans finns till hands för den person ni arbetar för. Att vara personlig assistent innebär kortfattat att vara en persons förlängda arm och möjliggöra för personen att kunna leva sitt liv med goda levnadsvillkor. Tillsammans ...
2022-12-06 2023-02-28
Storumans kommun Undersköterskor och vårdbiträden till Storuman
Arbetsuppgifterna består främst av omvårdnadsarbete och stöttning där brukarna inte längre klarar sin vardag. Arbetet innefattar även delegering av sköterska att ge medicin och andra HSL-insatser, dokumentation i journalsystem och aktivt medverkande i planeringsarbete för brukarnas bästa. Eftersom vi arbetar som ett team är samarbetsförmåga och kommunikation av stor vikt.
2022-11-16 2023-08-31