Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Osby kommun, Hälsa och Omsorg Sommarvikarie sjuksköterska Osby Kommun
Vi söker sjuksköterska som vill jobba extra i Osby kommun under sommaren. Som sjuksköterska i Osby kommun ansvarar, leder och planerar du omvårdnadsarbetet. Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Du har ett nära samarbete med andra sjuksköterskor i kommunen, samt samarbete med ASIH. Samarbetet med hemtjänsten och övriga medarbetare i teamet är även det mycket viktigt.
2023-02-08 2023-04-30
Osby kommun, Hälsa och Omsorg Sommarvikariat Biståndshandläggare
Myndighetskontoret består av 4 biståndshandläggare, 2 LSS handläggare och en socialpsykiatrihandläggare. Arbetsgruppen är uppdelad på två kontorsområde men har regelbundna gemensamma träffar. Som biståndshandläggare arbetar du med utredning, bedömning, beslut om insatser samt uppföljningar av tidigare beslut.
2023-02-07 2023-02-14
Osby kommun, Hälsa och Omsorg Vikariat Hemtjänsten Lönsboda
Du kommer arbeta i Hemtjänsten Lönsboda där vi har tre grupper som täcker Lönsboda med omnejd. Vi utför omvårdnadsarbete i ordinärt boende, så som; personlig omvårdnad, städ, inköp mm
2023-02-06 2023-02-26
Osby kommun, Osbybostäder AB Fastighetsskötare
Som fastighetsskötare på Osbybostäder AB är du en viktig länk mellan bostadsbolaget och hyresgästerna. Du erbjuds ett omväxlande arbete i en stimulerande miljö, omgiven av trevliga arbetskamrater, hyresgäster, kunder och entreprenörer. Arbetet innebär bland annat skötsel, driftsoptimering, underhåll och installationer i våra fastigheter och anläggningar. Ansvar för tillsyn, rondering, brandskydd och energiavläsningar ingår i arbetsuppgifterna.
2023-01-25 2023-02-12
Grundskolan i Osby kommun Musiklärare
Undervisning i musik i årskurs 6-9 på Hasslarödsskolan i Osby Kommun
2023-01-25 2023-02-08
Osby kommun, Arbete & Välfärd Lärare SVA / SVE / ENG
Undervisning i Svenska och Svenska som andraspråk samt Engelska på gymnasial nivå hos oss på Vuxenutbildningen. Undervisningen sker i första hand som distansutbildning. Utöver undervisning ingår sedvanliga arbetsuppgifter såsom dokumentation, betygsättning, deltagande i kollegialt lärande. Du kommer att ingå i ett arbetslag där kollegialt lärande och ett gott samarbete genomsyrar arbetsmiljön. Hela verksamheten är väl inarbetade med både närundervisning, distansutbildning och flexibla lösningar.
2023-01-18 2023-02-12
Osby kommun, Hälsa och Omsorg Vill Du jobba i Hemtjänsten i sommar?
Under 2022 utsågs Hemtjänsten i Osby kommun till den tredje bästa hemtjänst i Skåne! Vill du vara en viktig del av vårt fortsatta arbete med att förbättra och utveckla hemtjänsten i Osby Kommun? Då har du goda möjligheter att få jobba hos oss under sommaren 2023! Vi söker inför sommaren 2023 semestervikarier till hemtjänst, i både Lönsboda och i Osby. Att arbeta inom hemtjänst innebär att Du besöker vårdtagaren i hemmet och utför biståndsbedömda insatser och/eller insatser enligt Hälso- och sjukvårdslagen. Ensamarbete förekommer.
2023-01-12 2023-03-31
Osby kommun, Hälsa och Omsorg Semestervikarie Särskilt boende 2023
Att arbeta på särskilt boende innebär att du arbetar på något av Osby kommuns fem äldreboende: Bergfast, Soldalen, Solhem, Lindhem eller Rönnebacken. Arbetsuppgifterna innebär att du arbetar i omvårdnadsarbete inom särskilt boende. Du kommer arbeta självständigt och tillsammans med Teamet. Teamet består av Undersköterskor, Sjuksköterska, Rehabpersonal och Enhetschef. Arbetet är schemalagt och innefattar kvällar, helger och natt. Ange i din ansökan om du har önskemål om att arbeta dag eller natt. Ensamarbete förekommer. Rekryteringen sker fort...
2023-01-04 2023-05-01
Osby kommun, Hälsa och Omsorg Stödassistent - Semestervikarier/timvikarier
Vi söker nu vikarier inför sommaren 2023 till: - Gruppbostäderna - Barnkorttid/vuxenkorttid - Servicebostäderna - Personlig assistans Vi behöver även fler timvikarier under vintern/våren fram till sommaren och vi ser gärna att samma personer arbetar som timvikarie innan och under sommaren. Tillsammans med ditt arbetslag ansvarar du för att ge en god och trygg omsorg samt att planera för och genomföra aktiviteter. Regelbunden dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter enligt kommunens riktlinjer. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider var...
2022-12-20 2023-06-11