Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Svenljunga kommun, Svenljunga Ro Lärare i fritidshem/fritidspedagog
I din roll som fritidspedagog arbetar du för att stödja barnens utveckling och sociala kompetens. Utifrån fritidshemmets styrdokument skapar du en verksamhet som ger en meningsfull fritid. Du driver kvalitetsarbete och ingår i fritidshemmets arbetslag. Du kommer även att arbeta som resurs inom skolan och för att kunna erbjuda heltidsarbete behöver tjänsten eventuellt kombineras med arbete på annan enhet t.ex. Anpassad grundskola.
2023-09-29 2023-10-13
Svenljunga kommun, Socialförvaltningen Undersköterska? Välkommen till oss i Hemsjukvården Svenljunga
Som undersköterska i hemsjukvården arbetar du med delegerade uppgifter såsom provtagningar, såromläggningar och andra insatser.
2023-09-29 2023-10-20
Svenljunga kommun, IFO Timvikarie till Ung i Svenljunga
Som timvikarie hos oss arbetar du tillsammans med de andra medarbetarna på Ung i Svenljunga med att skapa goda förutsättningarna för att ungdomarna ska få en meningsfull och aktiv fritid. Ung i Svenljunga har en öppen verksamhet i aktivitetshuset Hammarlind, där viss tid även är åldersöverskridande med andra grupper som har aktiviteter i lokalen, men det bedrivs också aktivitetsbaserad verksamhet på skolorna och på andra platser i kommunen.
2023-09-27 2023-10-22
Svenljunga kommun, Svenljunga Ro Timvikarier till Landboskolan och Anpassad grundskola i Svenljunga
Ditt uppdrag är att hoppa in och arbeta som vikarie i skolan eller på fritids på Landboskolan eller på Anpassad grundskola i Svenljunga. Du kommer att arbeta tillsammans med andra pedagoger och resurspersonal där alla är viktiga kuggar i hjulet för elevernas utveckling och välmående. Hos oss har vi ett gott samarbete och närhet till varandra.
2023-09-25 2023-10-13
Svenljunga kommun, Socialförvaltningen Timanställning som sjuksköterska i hemsjukvården
Arbetsuppgifterna är sedvanliga sjuksköterskeuppgifter i hemsjukvård.
2023-09-20 2023-10-31
Svenljunga kommun, Socialförvaltningen Sjuksköterska till hemsjukvården
Arbetsuppgifterna är sedvanliga sjuksköterskeuppgifter i hemsjukvård. Det handlar om att bedöma, planera och följa upp omvårdnadsbehov och medicinska insatser. Att vara ambulerande innebär att du blir placerad på alla olika områden beroende på vart behovet är som störst. Som sjuksköterska har du även ansvar för att handleda och stötta omvårdnadspersonalen samt se till helheten för att ge personen den bästa omvårdnaden. Du är en person som tar ansvar och arbetar strukturerat med god planering och förmåga att prioritera. Du har ett positivt förhå...
2023-09-20 2023-10-31
Svenljunga kommun, Socialförvaltningen Sjuksköterska? Välkommen till Svenljunga!
Arbetsuppgifterna är sedvanliga sjuksköterskeuppgifter i hemsjukvård. Det handlar om att bedöma, planera och följa upp HSL-insatser. Som sjuksköterska har du även ansvar för att handleda och stötta omvårdnadspersonalen samt se till helheten för att ge personen den bästa omvårdnaden. Du är en person som tar ansvar och arbetar strukturerat med god planering och förmåga att prioritera. Du har ett positivt förhållningssätt, är flexibel och är bra på att samarbeta.
2023-09-19 2023-10-31
Svenljunga kommun, Barn- och Utbildningsförvaltningen Lärare åk f-3
Tillsammans med andra lärare ansvarar du för undervisningen i åk 1-3. Mentorsskap för delar av grupperna ingår.
2023-09-14 2023-10-11