Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Naturhistoriska riksmuseet Förste assistent till enheten för zoologi
I tjänsten ingår praktiskt och administrativt arbete inför och vid mottagande och påföljande hanteringen av däggdjur och fåglar, med tyngd på Statens vilt. Fokus ligger på den administrativa delen med registrering av ärenden, muntlig och skriftlig kommunikation med andra myndigheter, privatpersoner samt till personal inom museet. I arbetet ingår också föremåls- och databashantering samt lånehantering, provtagning och röntgenfotografering. Arbetet kommer att utföras självständigt och i samarbete med befintlig personal.
2021-06-18 2021-08-08
Naturhistoriska riksmuseet Förste assistent till enheten för zoologi, vikariat
Praktiskt arbete som vård, förädling och tillgängliggörande av vetenskapliga zoologiska samlingar. Arbetet kommer att omfatta databasläggning av kräftdjur (Crustacea). I arbetsuppgifterna ingår uppdatering av taxonomisk information, digitalisering, koordinatsättning, omstrukturering och uppordning av samlingen. I tjänsten ingår också skadedjurskontroll och kontroll av spritnivå, samt låneansvar för djurgruppen. Arbetet kommer att utföras självständigt och i samarbete med befintlig personal.
2021-06-18 2021-08-08
Naturhistoriska riksmuseet Självgående upphandlare som vill arbeta nära en spännande verksamhet
Som upphandlare samordnar och identifierar du myndighetens behov av upphandling samt planerar och genomför upphandlingar enligt lagen om offentlig upphandling. Du kommer också ansvara för att utveckla inköps- och upphandlingsområdet för myndigheten, vilket bland annat innebär att ta fram styrdokument, rutiner och mallar inom upphandling och inköp. Vidare ingår i rollen att planera och genomföra förnyade konkurrensutsättningar från statliga ramavtal, samt konkurrensutsätta direktupphandlingar enligt NRM:s interna regelverk. Du förväntas utveckla...
2021-06-15 2021-06-30