Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Räddningstjänsten Sydost Vakthavande befäl
Som Vakthavande befäl verkar du i räddningsledningssystemets övergripande ledning i rollen som Driftchef, du företräder räddningsledningssystemet i rollen som Inriktnings och samordningskontakt (ISK) samt stödjer räddningsledningschefen i rollerna beredskapshantering och insatsuppföljning. -I rollen som driftchef ansvarar du för driften av räddningsledningssystemet och för att följa upp funktionaliteten åt räddningsledningschefen inom hela det geografiska ansvarsområdet. Det geografiska ansvarsområdet kan innefatta hela Räddningsregion sydöst...
2024-04-17 2024-05-01
Räddningstjänsten Skaraborg - RS Gruppledare till trygghetscentralen i Mariestad
Som gruppledare är du spindeln i nätet som tillsammans med enhetschefen planerar och leder det dagliga arbetet för larmoperatörerna i Trygghetscentralen. I ett nära samarbete med enhetschef från kommunen kommer du arbetsleda planerare, sjuksköterskor och nattpatrull. Du har personalansvar och förväntas hantera bemanning och ledigheter samt löne- och medarbetarsamtal. En viktig del i ditt arbete är att utveckla en god struktur och sammanhållning mellan larmoperatörer, planerare, sjuksköterskor och nattpatrull i deras gemensamma uppdrag.
2024-04-16 2024-05-05
Mariestads kommun, Äldre- och omsorgsförvaltningen Vikarierande larmoperatör
Som larmoperatör innebär dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ; • Planera för samt installera trygghetslarm och digitala lås i privata hem. • Övervaka bakomliggande system. • Sprida driftsinformation till hemvårdens personal. • Ta emot och verkställa beställningar från biståndsbedömare.
2024-04-04 2024-04-19