Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Region Jämtland Härjedalen, Röntgen Röntgensjuksköterska till Östersunds sjukhus
Vi bedriver verksamhet dygnet runt med sovande jour efter 02:00 till 07:00-07:30. Vi söker minst en röntgensjuksköterska/radiograf som kan bidra till den goda arbetsstämningen. Utveckling och förbättringsarbeten är något som är en naturlig del av det dagliga arbetet. Efter inskolning och handledning ska du kunna jobba självständig under helg och nattarbete.
2021-06-22 2021-08-01
Region Blekinge, Röntgenkliniken Röntgensjuksköterska till Röntgenavdelningen i Karlshamn
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor. Hos oss arbetar du självständigt, brett och varierat med många olika arbetsuppgifter. Fördelning av arbetsuppgifterna planeras på ett sätt som möjliggör rotation till olika undersökningsmodaliteter. Som ny medarbetare får du en genomtänkt och väl fungerande introduktion samt goda möjligheter till kompetensutveckling och forskning.
2021-06-03 2021-07-04
Region Västerbotten, Röntgen Lycksele Röntgensjuksköterska, Bild och funktionsmedicin, Lycksele
Som röntgensjuksköterska hos oss bidrar du till att ta väl hand om andra och få människor att må bättre. Du ser till patienternas radiologiska, medicinska och övriga specifika omvårdnadsbehov. Utifrån detta planerar, prioriterar och genomför du de undersökningar som ska utföras. Du arbetar på ett professionellt sätt och har ständigt patienten i fokus, med avsikt att erbjuda en hög kvalitativ vård. Arbetet ställer krav på självständighet, förmåga att lösa problem och att göra prioriteringar utifrån en flexibel verksamhet. Du har en viktig rol...
2021-05-20 2021-06-30
Region Skåne, Ängelholms sjukhus Röntgensjuksköterskor till verksamhetsområde diagnostik i Ängelholm
Vi söker nu två nya röntgensjuksköterskor till vår röntgenavdelning! Hos oss erbjuds du en trevlig arbetsplats med möjligheter till att utvecklas i din profession. Som röntgensjuksköterska hos oss arbetar du med patientundersökningar och bedömningar som ligger till grund för diagnos och behandling. Din arbetstid kommer att kunna förläggas under dag, kväll, natt och helg med olika variationer på schema beroende på placeringsort.
2021-05-20 2021-08-01