Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Göteborgs Stad , Göteborgs Stads Leasing AB Budbilschaufför
Huvudarbetsuppgiften är att köra budbil. Du lastar och lossar många typer av gods. Hos oss transporterar du i första hand post, paket och mat till både förskolor, äldreboende och andra ställen. I arbetet kan även uppdrag som cykelbud ingå. I vår verksamhet är miljöfrågorna viktiga och du kör därför fossilfritt och miljövänligt. Vi satsar också på friskvård vilket bl a innebär att det finns utrymme för enklare träning under arbetspasset.
2022-11-22 2022-12-06
Strömsunds kommun, Teknik- och ­serviceförvaltning Chaufför, 100%, vikariat
I arbetsuppgifterna ingår arbete med hjullastare, lastbilstransporter, hämtning och transport av hushållssopor, spol- och slambilsarbete. Beredskapstjänstgöring kommer att ingå i tjänsten.
2022-11-17 2022-12-05
Göteborgs Stad , Renova AB Miljöarbetare med C-körkort
Vill du ha ett fritt och varierande arbete med bra arbetstider? Här får du vara med och bidra till ett hållbart samhälle. Vi söker flera miljöarbetare till vår insamlande verksamhet som utgår från vårt huvudkontor i centrala Göteborg. Du kommer ingå i en arbetsgrupp som samlar in och tömmer avfall och material med baklastande sopbil. Varje arbetsgrupp ansvarar för något av Renovas olika upptagningsområden. Den här rekryteringen är för miljöarbetare till våra arbetsgrupper som har Hisingen som upptagningsområde. Tillsammans med dina kollegor ...
2022-10-17 2022-12-18