Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Lediga jobb inom kropps- och skönhetsvård


Här hittar du lediga jobb som frisör. Kropps- och skönhetsvård är även kategorin för dig som ska söka jobb inom dermatologi, till exempel som hudterapeut. Samtliga jobb som listas här är inom den offentliga sektorn.


Du kan förfina din sökning för att hitta passande jobb inom kropps- och skönhetsvård i olika delar av landet. Här kan du till exempel söka efter lediga jobb frisör i Jönköping eller offentliga jobb hudterapeut i Västra Götalands län.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Mariestads kommun, Sektor stöd och omsorg Fotvårdsterapeut för dagtidsjobb i Mariestads kommun
Fotvård är en serviceinsats som är till för kommuninnevånare i Mariestad som är 68 år och äldre. Mottagningarna finns på kommunens särskilda boenden men även hembesök kan förekomma vid behov. Du kommer att arbeta självständigt med behandlande och förebyggande fotvård och ansvarar tillsammans med din kollega för bokningar på mottagningarna. I arbetsuppgifterna ingår bland annat fotbad, fotmassage, klippning av naglar, fila bort förhårdningar, behandla nagelsvamp och liktornar m.m. Tjänsten avser heltidstjänst, dagtid måndag-fredag.
2022-05-12 2022-06-01
Gullspångs Kommun, Äldreomsorg Fotterapeut
Som fotterapeut hos oss arbetar du med äldre som behöver fotvård, men även exempelvis diabetespatienter, psoriasispatienter, hjärt-kärlsjuka och personer med funktionshinder finns bland dina patienter. Arbetet är självständigt men samtidigt nära patienten och i samråd med läkare och annan vårdpersonal. Arbetsuppgifterna utgår från patientens behov, fotbad, fotmassage, att fila bort förhårdnader, lägga om sår och att behandla liktornar, nagelsvamp och nageltrång med mera ingår i arbetsuppgifterna. Du kontrollerar fotens cirkulation, känsel oc...
2022-05-10 2022-06-05