Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Vivab Vikarierande drifttekniker
Som drifttekniker arbetar du både självständigt och i nära samarbete med kollegorna. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och möjligheterna att påverka arbetet är goda. Du kommer att ansvara för drift och tillsyn vid vattenverk och tillhörande anläggningar. I detta ingår bland annat processövervakning, processoptimering med uppföljning samt driftsunderhåll i hela leveranskedjan från råvattenanläggningar till distributionsanläggningar. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten. Denna tjänst är placerad i Falkenberg.
2022-11-21 2022-12-07
Skellefteå kommun, Samhällsbyggnad Mätarjusterare
Som mätarjusterare på VA-sektionen kommer du att arbeta med byta, packa upp och katalogisera vattenmätare samt sköta dokumentation av mätare i EDP mot fastighet och budning i systemet Adoxa. I din roll har du daglig kundkontakt då du arbetar med vattenavstängningar vid fastigheter och hanterar kundtjänstärenden. Du arbetar inom alla geografiska arbetsområden som ingår i verksamhet VA. Beredskapstjänstgöring ingår i anställningen.
2022-11-17 2022-12-04
Älmhults kommun, Tekniska förvaltningen Processtekniker VA
Vi söker dig som vill arbeta med bland annat drift, tillsyn, underhåll, reparationer och optimering av våra VA-anläggningar. Jobbet är fritt och omväxlande med mycket eget ansvar med arbete både inomhus och utomhus. I tjänsten ingår beredskap och för närvarande är beredskapstjänstgöringen var 8:e vecka. Inställelsetiden till Älmhult under beredskapstjänstgöringen är max 30 min. Det ingår även tjänstgöring vissa röda dagar.
2022-11-11 2022-12-04
Sjöbo kommun, VA-enheten VA-tekniker till vår dricksvattenproduktion och avloppsreningsanläggningar
Vi söker nu en VA-tekniker som ska arbeta med både dricksvattenproduktion och avloppsreningsprocesser. Drift, tillsyn, reparation, ombyggnation och underhållsarbete tillhör det dagliga arbetet liksom driftövervakning, analys och uppföljning av processerna samt driftoptimering. För att säkerställa driften behövs din förmåga att bedöma och utföra ett förebyggande underhåll, analysera driftdata samt utföra dagliga rutinsysslor på våra olika anläggningar. Dokumentation och rapportering är dagliga sysslor liksom hantering av kemikalier och möte ...
2022-11-10 2022-11-27
Kiruna kommun, Tekniska verken i Kiruna AB Drifttekniker fjärrvärme Kiruna Kraft
Som drifttekniker på värmeverket levererar du fjärrvärme till bolagets kunder. Vi levererar även spillvärme från LKAB. Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega då skiften är dubbelbemannade. I tjänsten ingår arbete med optimering av våra produktionsanläggningar, starta och stoppa pannor, turbinen och övriga hjälpsystem samt tillsyn såsom rondering, avhjälpande och förebyggande underhåll. Som drifttekniker arbetar du skift och skiftformen är femskift med skiften natt, eftermiddag, dag och ledigvecka.
2022-11-10 2022-12-04
Härryda Vatten och Avfall AB Drifttekniker vattenmätare VA-verksamheten, Härryda Vatten och Avfall AB
Byte av vattenmätare hos våra kunder är den huvudsakliga arbetsuppgiften i tjänsten. I tjänsten ingår idag också visst administrativt arbete kring mätarna. Vattenmätarnas drift och funktion är vårt viktigaste verktyg för att mäta vattenförbrukningen hos våra abonnenter och ligger därmed till grund för vår debitering av VA-avgifter. Du blir bolagets ansikte utåt, mot våra kunder. Arbetet innebär mycket frihet under ansvar varför du behöver vara självgående, initiativtagande och beslutsam inom de ramar som arbetet kräver. Du kommer ha ett när...
2022-11-08 2022-11-30
Göteborgs Stad , Renova AB Vi söker drifttekniker som vill vara med och bidra mot ett mer hållbart och cirkulärt samhälle!
Verksamheten vid Sävenäs präglas av ständig utveckling och effektivisering av processen. Just nu pågår flera utvecklingsprojektprojekt som kommer att bidra till ett mer hållbart samhälle. Exempel på detta är vår zinkåtervinningsanläggning där delar av rökgasreningsresterna kan åt...
2022-10-20 2022-12-04