Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen Lärare fritidshem sökes till Sörgårdsskolan
Nu söker vi dig som vill vara en del av teamet på Sörgårdsskolan. Din huvudsakliga uppgift är att tillsammans med andra pedagoger ansvara för fritidshemmets verksamhet. Du ska arbeta för att främja elevernas sociala gemenskap. I tjänsten ingår även undervisning i idrott i F-3. Tillsammans med övrig personal på skolan driver du en verksamhet som hjälper eleverna att bli trygga, kreativa och nyfikna. Du som lärare/fritidspedagog har, förutom personaldator, en egen Ipad som arbetsredskap.
2023-01-31 2023-02-14
Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen SFI lärare till Fenix
Vi söker en SFI-lärare som vill vara med och bidra till att fler människor får chans att på riktigt komma in i det svenska samhället. Du kommer att undervisa kurserna C-D. På Fenix står eleven i centrum. Det är viktigt för oss att skapa goda relationer med eleverna. Därför ska du vara medskapare i att utveckla Fenix och få eleverna att känna arbetsglädje, utvecklas samt utmanas. Vi utbildar elever för framtidens utmaningar, därför söker vi dig som är van att hantera flexibla situationer och vill arbeta med sammanhållna skoldagar samt samverk...
2023-01-31 2023-02-19
Vaggeryds kommun, HR-enheten Sommarjobba i Vaggeryds kommun!
Vi söker efter dig som vill lära dig massa nya saker, eller dig som vill bli ännu mer erfaren. Genom ett sommarjobb hos oss skapar du kontakter för framtiden, samtidigt som du träffar nya människor och fyller på ditt CV med nya erfarenheter. Att sommarjobba hos oss kan också vara din start på en ny yrkesbana i ett framtidsyrke, eller en nyttig erfarenhet om du vill jobba med människor i framtiden. Samtidigt som du får göra skillnad genom att jobba hos oss i Vaggeryds kommun och ge stöd till dem som behöver det!
2023-01-18 2023-04-30