Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Fortunagården i Värnamo Ekonomibiträde, semestervikariat
Som ekonomibiträde jobbar du tillsammans med köksansvarig. Tillsammans lagar ni lunch och middag till 20-25 personer, samt övrigt förekommande uppgifter inom kök. 3 dagar i veckan jobbar du i huvudsak med matlagning. 2 dagar i veckan jobbar du med underhåll och städning av våra lokaler/avdelningar.
2021-01-13 2021-02-28
Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Fortunagården i Värnamo Sommarjobb, Behandlingsassistenter, dag och natt
Som vikarierande behandlingsassistent har du ansvar för det dagliga arbetet med klienterna tillsammans med andra behandlingsassistenter. Du skapar en stabil och trygg miljö på avdelningen när det gäller aktiviteter, regler och säkerhetsrutiner. Viss dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter. Arbetet innebär tjänstgöring vardag som helg, dag som kväll och natt.
2021-01-13 2021-02-28
Jordbruksverket, Distriktsveterinärerna Region Syd Veterinär till Distriktsveterinärerna Forsheda
Vi söker en legitimerad veterinär till vårt team i Forsheda. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter i en stimulerande miljö med goda utvecklingsmöjligheter. Distriktsveterinärerna driver egna kompetensutvecklingsprogram där du kontinuerligt ges möjlighet att delta. Våra hästintresserade veterinärer är anslutna till Distriktsveterinärernas Hästarbetsgrupp och våra nötintresserade veterinärer till Distriktsveterinärernas Nötarbetsgrupp. Möjligheter finns också att arbeta med ViLA och förebyggande hälsoarbete på nötkreatur. På vår mottagning i Fo...
2020-12-09 2021-03-14