Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Fortunagården i Värnamo Behandlingspedagog natt SiS LVM-hem Fortunagården
Omvårdnads- och tillsynsarbete nattetid. Dokumentation ingår i arbetsuppgifterna. Du skapar tillsammans med dina arbetskamrater en stabil miljö på avdelningen med struktur och säkerhetsrutiner. Meriterande kunskap är MI.
2022-09-12 2022-10-16
Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Fortunagården i Värnamo Behandlingspedagog SiS LVM-hem Fortunagården
Som behandlingspedagog har du ansvaret för det dagliga arbetet med klienterna. Du skapar tillsammans med dina arbetskamrater en stabil och trygg miljö på avdelningen när det gäller behandling, aktiviteter, struktur och säkerhetsrutiner. Du arbetar både i team och självständigt med klienternas behandlingsinsatser, håller i gruppaktiviteter och gör beteendeobservationer. Dokumentation ingår i arbetsuppgifterna. Meriterande kunskap är MI och ÅP. Du kommer att vara placerad på den låsta avdelningen.
2022-09-08 2022-10-03
Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Fortunagården i Värnamo Timvikarier Behandlingsassistenter dag och natt SiS LVM-hem Fortunagården
Som timanställd behandlingsassistent har du ansvar för det dagliga arbetet med klienterna tillsammans med andra behandlingsassistenter. Du skapar en stabil och trygg miljö på avdelningen när det gäller aktiviteter, förhållningssätt, och säkerhetsrutiner. Viss dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter. Arbetet innebär tjänstgöring vardag som helg, dag som kväll och natt.
2022-09-06 2022-09-25