Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Region Västerbotten, Vännäs HC Fysioterapeut, Vännäs hälsocentral
Som fysioterapeut hos oss bidrar du med kunskap och engagemang som får människor att känna sig trygga. Du möter barn, ungdomar, vuxna och äldre och arbetar med bedömning, behandling och rådgivning när det gäller besvär från rörelse- och stödjeorganen samt deltar aktivt i vårt teamarbete.
2021-10-01 2021-10-24
Region Västerbotten, Vännäs HC Psykolog/kurator till Vännäs hälsocentral
Som psykolog/kurator hos oss bidrar du med kunskap och engagemang som får människor att känna sig trygga. Tjänsten innebär psykosocialt behandlingsarbete enskilt och i grupp. I dina arbetsuppgifter ingår att bedöma, utreda och behandla lätt till måttlig psykisk ohälsa. Du arbetar individuellt med bedömningar och behandlingsinsatser men du arbetar också i team runt patienten tillsammans med andra professioner på vårdcentralen. I arbetet ingår samverkan över hela basenheten. Du deltar i arbetet med arbetslivsinriktad rehabilitering.
2021-10-01 2021-10-24
Jordbruksverket, Distriktsveterinärerna Region Nord Smådjursveterinär till Distriktsveterinärerna i Vännäs
Veterinärerna på mottagningen är uppdelade på två olika team både under dagtid och beredskapstid varav vi nu söker en medarbetare till smådjursteamet. Vi är stolta över att ha flera erfarna veterinärer som tillsammans har en mycket bred kompetens. Akutsjukvård och utredningar ingår i arbetet. Viss del av arbetet kan komma att förläggas på vår filial i Umeå. Beredskapen delas av våra veterinärer och vi har djurvårdare schemalagda under helgerna för att underlätta arbetet. Akutsjukvården är det viktigaste vi gör och den utför vi med ett stort en...
2021-08-12 2021-11-08