Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden Lärare i ma/no till Frykenskolan
Torsby kommun i norra Värmland söker lärare till Frykenskolan i centrala Torsby. Du kommer att undervisa i ma/no-ämnen.
2023-06-08 2023-06-30
Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden Holmesskolan söker vik. lärare F-3
Torsby kommun i norra Värmland söker lärare i F-3 till Holmesskolan för läsåret 2023/2024.
2023-06-07 2023-06-13
Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden Holmesskolan söker vik. lärare i fritidshem
Torsby kommun i norra Värmland söker vikarierande lärare i fritidshem till Holmesskolan. I tjänsten ingår resurs och ev. viss del undervisning under skoltid. Arbetstid med öppning och stängning i fritidshemmet ingår.
2023-06-07 2023-06-13
Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden Holmesskolan söker lärare i fritidshem
Torsby kommun i norra Värmland söker två lärare i fritidshemmet på Holmesskolan. Arbetstiden är förlagd främst till eftermiddagar i fritidshem. Resurstid i skolan kan förekomma.
2023-06-07 2023-06-13
Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden Östmarks skola söker lärare i fritidshem
Torsby kommun i norra Värmland söker lärare på fritidshemmet i Östmarks skola. I tjänsten ingår även resurs och ev. viss del undervisning under skoltid.
2023-06-07 2023-06-13
Torsby kommun, Tekniska avdelningen Rörläggare/anläggningsarbetare
Torsby kommun i Värmland, tekniska avdelningen, söker en serviceinriktad och ansvarsfull anläggningsarbetare/rörläggare. Dina arbetsuppgifter blir kommunaltekniskt arbete, anläggningsarbete/rörläggning. Du kommer ingå i tekniskas beredskapsgrupp (va-beredskap och vinterväghållning).
2023-06-07 2023-06-28
Torsby kommun, Torsby Skidtunnel & Sportcenter Receptions- och servicepersonal till Torsby Skidtunnel & Sportcenter, vikariat
Vi söker receptions- och servicepersonal till skidtunneln. Du är gästens första intryck och vårt ansikte utåt. Arbetsuppgifterna kan variera efter säsong och behov men dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av: • Dagliga rutiner i receptionen som att besvara frågor, ta emot bokningar och försäljning både via telefon, digitalt och över disk. • Kassahantering. • Varuhantering. • Sociala medier • Underhållsarbete i skidtunneln, skjutbanor och isbana.
2023-06-05 2023-06-18
Torsby kommun, Kulturavdelningen Bibliotekarie till Torsby kommun
Du kommer att arbeta som skolbibliotekarie samt på folkbiblioteket och vår bokbuss. Som bibliotekarie på folkbiblioteket, bokbussen och skolbiblioteket är du en viktig del i arbetsgruppen och arbetar enligt kommunens och kulturavdelningens mål och visioner. Vi vill ge varje medarbetare möjlighet att vara delaktig, att synas och att utvecklas. Du förväntas kunna arbeta självständigt och strukturerat, vara engagerad och ansvarskännande och bidra till arbetsglädjen på avdelningen. Då prioriteringar och arbetssätt på kulturavdelningen kan varie...
2023-06-02 2023-08-12
Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden Vik. lärare i hemkunskap till Frykenskolan
Torsby kommun i norra Värmland söker vikarierande lärare till Frykenskolan i centrala Torsby. Du kommer att undervisa i hemkunskap.
2023-06-01 2023-06-15
Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden Stjerneskolan söker yrkeslärare till vuxenutbildning med inriktning svets
Stjerneskolan i Torsby kommun i norra Värmland söker lärare till den vuxenutbildning med inriktning svets. Undervisning kommer att ske i lokalerna för Industritekniska programmet på Stjerneskolan.
2023-06-01 2023-06-23
Torsby kommun, Kommunkansliet Torsby kommun söker receptionist/telefonist 50%, vikariat
Reception och växel är kommunens hjärta där du är den första man möter som besökare eller i telefonkontakten med oss. Med ett vänligt bemötande finns vi tillhands för att efter bästa förmåga hjälpa besökare och de som ringer in till oss. Vi är växel för både Torsby kommun och Sunne kommun. Vår växel är Telias Touchpoint, har du erfarenhet av den är det positivt annars så lär vi dig. Du kommer att arbeta tillsammans med en ordinarie personal i både reception och växel enligt schema.
2023-05-30 2023-06-10
Torsby kommun, Socialnämnden Torsby kommun söker arbetsterapeut
Torsby kommun i Värmland söker arbetsterapeut. Är du legitimerad arbetsterapeut och har intresse för kvalitet, utveckling och säkerhet. Då är detta ett arbete som passar dig! Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunrehabs fortsatta utveckling och behöver nu förstärkning till vår fina rehab grupp. Du kommer att arbeta arbetsterapeut i Torsby Kommun. Din utgångspunkt är från centrala Torsby där Rehabverksamheten har sina nya fräscha kontor och utbildningslokal. Arbetsgruppen inom rehab består av 4 arbetsterapeuter, 1 b...
2023-05-30 2023-06-30
Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden Frykenskolan söker lärare i teknik
Torsby kommun i norra Värmland söker lärare till Frykenskolan i centrala Torsby för undervisning i teknik. Vi ser gärna att du även har behörighet i ma/no.
2023-05-29 2023-06-15
Torsby kommun, Socialnämnden Undersköterskor till hemtjänsten Fryksdalen
Torsby kommun i Värmland söker undersköterskor till hemtjänsten Torsby i Fryksdalen. Arbetet inom hemtjänsten består i att planera och utföra kvalificerat omvårdnadsarbete i omsorgstagarens hem. Arbetet i hemtjänsten genomförs både ensamt och tillsammans med dina kollegor. Arbetet utförs dag, kväll och helg. Genom ditt arbete gör du skillnad i våra omsorgstagares vardag. Du har ett professionellt förhållningssätt och genomför insatser med stor respekt för människan och dennes självbestämmande, du ser hela människan. Förutom vård och omsorgs...
2023-05-26 2023-06-26
Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden Lärare till anpassade grund- och gymnasieskolan
Som lärare inom ramen för den Anpassade grundskolans/gymnasieskolans tillhör du ett arbetslag med olika kompetenser och tillsammans i arbetslaget arbetar ni för att erbjuda en kvalitativ, och tillgänglig utbildning i en trygg och tillåtande lärmiljö. Som lärare ansvarar du för dokumentation, utvärdering, analys, planering och genomförande av undervisning för elever med olika slags funktionsvariationer i olika grad. Hos oss arbetar du aktivt för att öka alla elevers delaktighet och inflytande i skolans vardag utifrån varje elevs egna förutsättni...
2023-05-23 2023-06-12
Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden Holmesskolan söker lärare i trä- och metallslöjd
Torsby kommun i norra Värmland söker slöjdlärare för undervisning i trä- och metallslöjd på Holmesskolan, gärna i kombination med textilslöjd.
2023-05-19 2023-06-09
Torsby kommun, Socialnämnden 4 undersköterskor till hemtjänsten Klarälvdalen södra
Torsby kommun i Värmland, socialförvaltningen, söker 4 undersköterskor till hemtjänst Klarälvdalen södra. Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med övrig personal ge vård, omsorg och service till personer inom äldre- och handikappomsorgen. Men även kan komma att arbeta inne på ssb utifrån verksamhetens behov Tjänsterna innebär att du även kan komma att arbeta inne på särskilda boendet Klarastrand utifrån verksamhetens behov.
2023-05-08 2023-06-09
Torsby kommun, Torsby Flygplats AB Flygplatspersonal Torsby Flygplats
Torsby Flygplats i Värmland söker flygplatspersonal. Arbetet omfattar flygplatsräddningstjänst, ramphandling och fälthållning, men alla olika arbetsuppgifter som förekommer på flygplatsen kan bli aktuella. Det finns även många administrativa ansvarsområden som kan komma att passa dig som söker. Arbetet bedrivs normalt i tvåskift med ett förmiddagspass samt ett eftermiddagspass.
2023-05-03 2023-06-30
Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden Lärare till Frykenskolan
Torsby kommun i norra Värmland söker legitimerad lärare till Frykenskolan i centrala Torsby. Vi söker dig med möjlighet att undervisa i flera ämnen på mellanstadiet. Vi ser gärna att engelska är ett av ämnena.
2023-05-02 2023-06-30
Torsby kommun, Socialnämnden Sommarvikarierande omsorgspersonal
Här i Torsby Kommun kan vi erbjuda dig en glad och trivsam arbetsplats med många trevliga kollegor. Vi tycker om att arbeta tillsammans och hoppas du vill bli en del av oss som tar hand om våra omsorgstagare. Vi söker timvikarier/semestervikarier inom funktionsstöd/socialpsykiatri samt inom äldreomsorgen. Arbetsuppgifter är att ge en god omvårdnad, stöd och service i den dagliga tillvaron. Det kan vara att Du hjälper till med vardagssysslor, omvårdnad och aktiviteter. Körkort är meriterande, för att arbeta inom hemtjänsten krävs körkort.
2023-01-05 2023-06-15