Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Strömstad kommun, Kommunikationsavdelningen Kommunvägledare med utvecklingsdriv och nyfikenhet
Vi söker dig som kan förstärka vår grupp av engagerade och serviceintresserade medarbetare i vårt Kommuncenter. Du ser till att kommunens besökare och invånare tas emot enligt kommunens strategi för service och bemötande, hanterar inkommande frågor och ärenden via telefon, sociala media, personliga besök och i andra kanaler. Liksom övriga kommunvägledare har du ett nära samarbete med kommunens förvaltningar för att alltid säkerställa kvalitet i de svar som lämnas. Du kommer vara en viktig del i att säkerställa vår serviceorganisation där vi är...
2021-03-01 2021-03-21
Strömstad kommun, Odelsberg F-6 och grundsärskola Skolvärd/skoladministratör
I uppdraget som skolvärd kommer du att vara ansiktet utåt och vara den som först möter upp skolans besökare. Framförallt så möter du våra fantastiska elever och lärare i det dagliga arbetet och är flexibel i att möta de olika behov som uppstår på vår skola. I skoladministratörs uppdrag ingår både ekonomiska och personalinslag. Du kommer att ansvara för beställningar, inköp i den löpande verksamheten men även att ansvara för att ta in offerter vid större investeringar. Utifrån personaluppdraget kommer du att ta emot personalens sjukanmälningar o...
2021-02-25 2021-03-11
Strömstad kommun, Renhållningsavdelningen Drifttekniker renhållning
Vi behöver dig i sommar för att kunna säkra den bästa servicen till våra invånare, företagare och gäster! Renhållningsavdelningen ansvarar för insamling och mottagning av avfall från hushåll och verksamheter i kommunen. Arbetet innefattar i huvudsak sopkörning och distriktsvård på något av kommunens distrikt för avfall men även annan fordonskörning. Även andra arbetsuppgifter inom tekniska förvaltningen kan förekomma och ger dig variation.
2021-02-24 2021-03-28
Strömstad kommun, Renhållningsavdelningen Drifttekniker renhållning till Kosteröarna
Ta chansen och jobba i en fantastisk miljö i sommar! Renhållningsavdelningen ansvarar för insamling och mottagning av avfall från hushåll och verksamheter i kommunen. Vi söker dig som kan arbeta som förare eller andreman för att samla in hushållssopor från våra abonnenter på Nord- och Sydkoster.
2021-02-24 2021-04-30
Strömstad kommun, Renhållningsavdelningen Återvinningscentralen sommarpersonal
Ta chansen och jobba i ett kunnigt och positivt team i sommar! Arbetsuppgifterna innebär i stort maskinkörningar, omlastning och transport med hjullastare. Även arbete i sorteringskran och kundmottagning samt säd av kommunens återvinningsstationer. Vi är stolta över att få mycket beröm för vårt bemötande, kunskap och engagemang samt underhåll av vår återvinningscentral. Din roll är viktig för att fortsätta det positiva arbete vi gör dagligen.
2021-02-24 2021-03-21
Strömstad kommun, Kommunal Hälso- och Sjukvård Sommar i Strömstad som sjuksköterska?
Är Strömstad bäst på sommaren? Upplev sommaren i Strömstad som sjuksköterska inom hemsjukvården där du får många spännande arbetsuppgifter inom hälso- och sjukvårdsområdet. Nu söker vi dig som kan stärka upp vårt team under sommaren och kanske blir du kvar längre än så? Vi ingår i Samverkande sjukvård vilket ytterligare innebär möjlighet till omväxlande arbetsdagar genom att vi får uppdrag från SoS Alarm, 1177, Vårdcentraler och Hemtjänst. Organisationen är uppdelad i olika grupper vilka ansvarar för ett geografiskt område, särskilda boenden...
2021-02-22 2021-04-30
Strömstad kommun, Mällby, Nordby och Diskusgatan Barnskötare
Pedagogiskt arbete i förskolan enligt läroplanen. Samarbeta i arbetslaget och på enheten. Vara med och driva förskolans temaarbete. Ha ett gott bemötande mot våra barn och vårdnadshavare.
2021-02-17 2021-03-08
Länsstyrelsen Västra Götalands län Naturumvärd till Kosterhavets nationalpark
Kosterhavets nationalpark sköts av ett förvaltningskontor, som är en del av Naturavdelningen på Länsstyrelsen i Västra Götaland. Vi ansvarar även för skötsel och förvaltning av naturreservaten, Kosteröarna, Saltö, Nord Långö, Västra Rossö och Väderöarnas samt den viktiga informationsverksamheten. I naturum Kosterhavet, nationalparkens huvudentré, bedrivs naturvägledning med guidningar både inne och ute året runt. En viktig del av arbetet som naturumvärd handlar om värdskap. Besökare skall känna sig välkomna och bli sedda. De skall få ökad kunsk...
2021-02-05 2021-03-14
Strömstad kommun, Hamnavdelningen Gästhamnsvärd
Vi söker dig som vill vara turistambassadör för Strömstad. Som gästhamnsvärd erbjuder vi dig en härlig sommar med ett viktigt uppdrag att möta våra hamngäster och turister med bästa service. Dina arbetsuppgifter innebär främst att ta emot och välkomna gästerna med deras båtar. Du ska kunna kontrollera betalning av hamnavgifter och lämna turistinformation samt att det är underhållsarbete på anläggningen. Det förekommer också städ av våra serviceanläggningar.
2021-01-27 2021-05-02
Strömstad kommun, Hamnavdelningen Sommarpersonal Kosterlänken
Varje år bemannar vi vår linfärja Kosterlänken som går mellan Nord- och Sydkoster med personal. Jobbet är att se till att de resande får en trevlig överfart och kunna erbjuda turistinformation om Kosteröarna.
2021-01-27 2021-05-02
Strömstad kommun, Gatuavdelningen Sommarpatrullen 2021
Du som ingår i Sommarpatrullen kommer patrullera regelbundet våra hamnmiljöer, gator och torg och ser till att det är rent och snyggt överallt. Du skapar ett mervärde för våra invånare och besökare och ser till att alla får ett gott intryck av vår fina stad. Arbetsuppgifterna kommer i stort innebära att plocka skräp på Strömstads allmänna platser (Strandpromenaden , torg , gång-cykel vägar mm) och tömning av papperskorgar för att säkra upp att det blir en trevlig miljö.
2021-01-27 2021-05-16
Strömstad kommun, Bemanningscentralen Sommarjobba inom Vård och Omsorg
Hos oss får du möjligheten att träffa människor med olika behov av stöd i sin vardag. Vi jobbar utifrån biståndsbeslut, ett beslut som är anpassat till den enskilde individens behov. Det kan handla om allt från en promenad till att sköta den enskildes personliga behov. Det kommer att ingå dokumentation samt ev delegationsutbildning för läkemedel. Arbetet kommer att innebära både dag, kväll och helg.
2021-01-12 2021-05-15