Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Region Blekinge, Olofströms vårdcentral Distriktssköterska/ Sjuksköterska till Olofströms vårdcentral
Vi söker dig som vill arbeta inom primärvården och tillsammans med övriga yrkesgrupper och kompetenser utveckla vårdcentralen. Som distriktssköterska på vårdcentralen kommer dina arbetsuppgifter innebära mottagningsarbete, medicinska bedömningar, telefonrådgivning, omläggningar, triagering med mera. Du kommer ha din egen mottagning inom ditt kompetensområde och arbeta tillsammans med dina kollegor.
2021-09-27 2021-10-24
Region Blekinge, Olofströms vårdcentral Specialistläkare i allmänmedicin till Olofströms vårdcentral
Läkare vid Olofströms vårdcentral kommer du att arbeta brett inom det allmänmedicinska området med både akut och planerad mottagning. Du kommer även ha möjlighet att själv utforma mycket av dina arbetsvillkor. Vi erbjuder variation i arbetet och hos oss finns utvecklingsmöjligheter kring allmänmedicinens framtida uppdrag och verksamhet, handledning till utbildningsläkare. Vi har god kompetens inom samtliga professioner och erbjuder en arbetsplats med stor trivsel, god sammanhållning, nya spännande projekt och utmaningar.
2021-09-27 2021-11-30
Folktandvården Blekinge Tandläkare Folktandvården Olofström
Vårt arbete präglas av vår vision. Vi arbetar med patienter i alla åldrar och vill erbjuda dem modern tandvård, hög kvalité och ett gott bemötande. Vi arbetar i team och med ett delegerat arbetssätt. Är du nyutexaminerad ordnar vi handledare som hjälper och stödjer dig i ditt arbete att utvecklas och känna trygghet som tandläkare.
2021-09-07 2021-10-31