Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Samhällsbyggnad Bergslagen, Avfall & Återvinning Miljöhandläggare
Rollen som miljöhandläggare på förbundet är spännande och omväxlande. Här möts du av såväl årshjulsstyrda arbetsuppgifter som utredningar där du själv är drivande. I tjänsten förekommer det en hel del arbetsuppgifter knutna till våra anläggningar utifrån årshjulet, såsom sammanställning av uppgifter till miljörapporter och statistik, hantering av kontrollprogram med vattenprovtagning i fält och analys av provsvar. Det ingår även en hel del myndighetskontakter, främst gällande material till sluttäckning som förekommer vid två stängda deponier, ...
2021-07-26 2021-08-15
Nora kommun, Omsorg Undersköterska till hemtjänsten
Du kommer i huvudsak att arbeta med god omvårdnad, service och social samvaro men även dokumentation, planering, vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter och utvecklingsarbeten. Vi söker dig som har samarbetsförmåga, ansvarskänsla och förmåga till självständigt arbete. Du är professionell i mötet med mottagare av hemtjänst och anhöriga samt respekterar mottagare av hemtjänst självständighet, integritet och värdighet. Stor vikt kommer att läggs vid personliga egenskaper. Arbetstiden är förlagt till dagar och kvällar såväl vardag som helg.
2021-07-23 2021-08-15
Nora kommun Ekonomiadminstratör
Som ekonomiadministratör arbetar du med flera delar inom ekonomiområdet såsom kassaverifiktationer, utbetalningar och utanordningar, leverantörsreskontra, bokföring m.m. Tillsammans med övriga medarbetare på ekonomiavdelningen svarar du på frågor från både kommunanställda och medborgare med en hög servicekänsla.
2021-07-09 2021-08-08