Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Mullsjö kommun, Björkgården Undersköterska natt med inriktning demens
Vård och omsorg där den boendes vilja och behov alltid står i centrum. Du kommer att ansvara för att tillsammans med övrig personal planera och utföra omvårdnadsarbete med kvalitet i fokus. Vi arbetar med ett salutogent förhållningssätt där vi alltid utgår från varje enskild individs egna förmågor och behov. Det är viktigt att du alltid bemöter våra boende och deras närstående på ett varmt och respektfullt sätt. I arbetet ingår dokumentation i vårt datasystem Combine. Vi tillämpar 10-veckorsschema med helgtjänstgöring fyra helger av tio.
2021-02-25 2021-03-14
Mullsjö kommun, Social Hälso o Sjukvård Biståndshandläggare
Vi söker nu en person med erfarenhet från biståndshandläggning som ska arbeta med att följa upp befintliga beslut. Besluten gäller i första hand äldreomsorgen men kan även gälla socialpsykiatrin.
2021-02-18 2021-03-07
Mullsjö kommun, Förskolan Förskollärare/arbetslagsledare till Skogsgläntans förskola
Uppdrag som förskollärare Tillsammans med förskollärarkollegor i ditt TEAM ansvarar du för planering, genomförande, uppföljning och utvärdering av det pedagogiska arbetet och har ett nära samarbete med våra två specialpedagoger. Du ansvarar för att undervisningen genomförs så att barnens utveckling och lärande främjas. Du är också ansvarig för att anpassa utbildningen och lärmiljön efter barnens behov och intressen. Uppdrag som arbetslagsledare Utöver uppdraget som förskollärare har du, tillsammans med ytterligare en arbetslagsledare, en öv...
2021-02-10 2021-03-24
Mullsjö kommun, Förskolan Förskollärare/arbetslagsledare till Tallkottens förskola
Uppdrag som förskollärare Tillsammans med förskollärarkollegor i ditt TEAM ansvarar du för planering, genomförande, uppföljning och utvärdering av det pedagogiska arbetet och har ett nära samarbete med våra två specialpedagoger. Du ansvarar för att undervisningen genomförs så at...
2021-02-10 2021-03-24
Mullsjö kommun, Programområde Funktionshinderomsorg Sommarjobba inom funktionshinderomsorgen
Vi söker dig som vill ha ett omväxlande sommarjobb där du får möjlighet att göra skillnad. Ditt uppdrag är att hjälpa andra människor i deras vardag så att de kan leva så självständigt som möjligt. Dina uppgifter kan bland annat bestå av påklädning, hygien, matlagning, handling, städning och sociala aktiviteter, men framförallt: att visa personlig omtanke.
2021-02-01 2021-03-31
Mullsjö kommun, Programområde HSL Äldreomsorg Sommarjobba inom äldreomsorgen
Ditt uppdrag är att hjälpa andra människor i deras vardag. Det är tack vare dig och dina kollegor som vardagen fungerar. Arbetsuppgifterna är varierande men det bland annat bestå av påklädning, hygien, matlagning, handling, städning och sociala aktiviteter, men framförallt: att visa personlig omtanke.
2021-02-01 2021-03-31