Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Mullsjö Energi & Miljö AB Mullsjö kommun söker en VA-ingenjör
Till Mullsjö Energi och Miljö AB söker vi nu en erfaren VA-ingenjör med goda ledaregenskaper som vill jobba i en grupp med hög kompetens och med arbetsuppgifter som spänner över hela VA-verksamhetens ansvarsområde. MEMAB befinner sig i fas där VA-enheten arbetar för att möta alla behov och behöver nu förstärka organisationens resurser. Som VA-ingenjör på MEMAB kommer du att ha en arbetsledande roll och driva olika projekt tillsammans med dina kollegor. Du arbetar framför allt med planering av drift och underhåll, uppföljning av och utveckling...
2021-05-10 2021-05-24
Mullsjö kommun, Förskolan Resurs till Skogsgläntans förskola
I uppdraget som resurs på Skogsgläntans förskola har du varierande arbetsuppgifter och deltar i den dagliga utbildningen på förskolan. Du bidrar i det pedagogiska arbetet genom att utveckla en lärorik och lustfylld miljö där varje barn ges möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Arbetet innebär att du fungerar som stöd för barnet i barngruppen med förekommande arbetsuppgifter under dagen. Du är delaktig i att skapa goda förutsättningar för barnets utveckling och lärande.
2021-05-10 2021-05-24
Mullsjö kommun, Gunnarsbo 4-6 Skolvaktmästare
Är du en driven och flexibel vaktmästare som älskar utmaningar? I så fall är du personen som skulle passa perfekt hos oss i en positiv och lösningsfokuserad personalgrupp. Som vaktmästare hos oss i Mullsjö är det viktigt att du tycker om att arbeta med och bland barn, att du är självständig, flexibel, initiativrik, händig och inte minst serviceinriktad. Har du tidigare erfarenhet är det meriterande. Tycker du vår tjänst låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan till oss.
2021-05-07 2021-05-21
Mullsjö kommun, Programområde HSL Äldreomsorg Sjuksköterska/distrikts- eller äldresjuksköterska
Du utför sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska. I dina arbetsuppgifter ingår att inom ditt ansvarsområde planera och strukturera arbetet för den enskilde patienten. Du bedömer och utför medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser som du även följer upp och dokumenterar. Inom kommunal hälso- och sjukvård har du många samarbetspartners vilket förutsätter att du trivs med att samarbeta och samverka såväl internt som externt. Du arbetar nära övriga funktionsområden i organisationen, vilket bidrar till bred kompetens inom området. Kvällar ...
2021-05-05 2021-05-19
Mullsjö kommun, Social Hälso o Sjukvård Enhetschef till funktionshinderomsorgen
Som enhetschef inom funktionshinderomsorgen kommer du ansvara för personlig assistans, daglig verksamhet, dagverksamhet samt korttidsvistelse för barn. Du leder, planerar och utvecklar verksamheterna och du har personalansvar för ca cirka 30 medarbetare. Som enhetschef har du verksamhets-, budget-, personal- och arbetsmiljöansvar. Du kommer ingå i socialförvaltningens ledningsgrupp.
2021-05-05 2021-05-23
Mullsjö kommun, Social Hälso o Sjukvård Vikarierande administratör
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat personaladministration, daglig bemanning och planering, fakturahantering, schemaläggning, semesterplanering, introduktion av ny personal samt beställning av olika slag. Du ingår i ett arbetslag bestående av fyra administratörer och har verksamhetschef vård och omsorg som närmsta chef. I din roll arbetar du nära enhetschefer. Tillsammans ansvarar ni för att ge bästa möjliga förutsättningar för våra medarbetare att lyckas i sitt uppdrag.
2021-05-05 2021-05-19
Mullsjö kommun, Programområde HSL Äldreomsorg Sommarvikarie till dagverksamhet
Vi söker dig som vill vara med att skapa en meningsfull vardag för äldre genom sociala och hälsofrämjande aktiviteter. I tjänsten kommer du att arbeta på vår dagverksamhet som är biståndsbedömd. Du skall också tillsammans med övriga medarbetare ha ansvar kring aktiviteter på Parkträffen som är en öppen verksamhet. (I dags läget är Parkträffen stängd på grund av covid-restriktioner.) I rollen som omvårdnadspersonal ingår: - Social dokumentation - Vård- och omsorgsansvar - Planera och genomföra aktiviteter ihop med kollegor - Kontinuerliga k...
2021-05-04 2021-05-18
Mullsjö kommun, Programområde HSL Äldreomsorg Undersköterska natt
Vi strävar efter en meningsfullhet i vardagen för våra boende, man ska ha ett salutogent förhållningssätt. Arbetsuppgifterna består i att hjälpa de boende utifrån deras individuella behov såsom personlig omvårdnad. Delegerade uppgifter från sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast ingår i arbetet. En bra dialog med anhöriga, ett gott samarbete med kollegor samt dokumentera är viktiga arbetsuppgifter.
2021-05-04 2021-05-18
Mullsjö kommun, Mullsjö F-3 Skolkoordinator
Vi behöver dig som har erfarenhet av skoladministration och som är intresserad av att tillsammans med skolledning utveckla vår verksamhet. Du kommer att arbeta nära skolledning och kommunens övriga koordinatorer. Som skoladministratör hos oss utgör du ett nära chefstöd till skolledarna inom personal-, ekonomi-, informations-, och myndighetsadministration. Du kommer i ditt uppdrag ha en central och viktig roll i vår expedition där du fungerar som vårt ansikte utåt i mötet med bl. a personal, vårdnadshavare och myndighetspersoner för att vägled...
2021-05-04 2021-05-21
Mullsjö kommun, Hemvården Undersköterska inom hemtjänsten
Vi bedriver kvalificerad omsorg och vård inom hemtjänsten. Rollen som undersköterska innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att göra vardagen meningsfull för våra brukare. Att vara professionell handlar lika mycket om ett gott bemötande och förståelse för andra människors behov och känslor, som att arbeta med omsorgsuppgifter och service. Du ska tillgodose brukarens individuella behov av omsorg och service i det egna hemmet, utifrån beviljat bistånd enligt socialtjänstlagen. Du kommer även att utföra vi...
2021-04-29 2021-05-16
Mullsjö kommun, Samhällsbyggnad Miljöstrateg Tidaholm - Mullsjö
Som miljöstrateg kommer du att arbeta med miljöfrågor, konsekvensbeskrivningar, analyser, utredningar och strategier för att skapa en hållbar utveckling. Du är sammanhållande i miljöfrågor kopplat till kommunens övergripande miljöarbete exempelvis lokala miljömål, Agenda 2030 och inom samordnande av klimatanpassning. Du kan även komma att leda och driva framtagandet av styrdokument inom miljö- och hållbarhetsfrågor. Vi ser även att miljöstrategen kommer att identifiera områden där våra kommuner kan hjälpa och dra nytta av varandra i miljöarbete...
2021-04-23 2021-05-14
Mullsjö kommun, Förskolan Förskollärare till Mullsjö kommun
Uppdrag som förskollärare Du ansvarar för att undervisningen genomförs så att barnens utveckling och lärande främjas. Du är också ansvarig för att anpassa utbildningen och lärmiljön efter barnens behov och intressen. Tillsammans med förskollärarkollegor ansvarar du för planering, genomförande, uppföljning och utvärdering av det pedagogiska arbetet och du har ett nära samarbete med våra två specialpedagoger.
2021-04-22 2021-05-14
Mullsjö kommun, Programområde HSL Äldreomsorg Sommarjobba inom äldreomsorgen
Ditt uppdrag är att hjälpa andra människor i deras vardag. Det är tack vare dig och dina kollegor som vardagen fungerar. Arbetsuppgifterna är varierande men det bland annat bestå av påklädning, hygien, matlagning, handling, städning och sociala aktiviteter, men framförallt: att visa personlig omtanke.
2021-04-01 2021-06-30
Mullsjö kommun, Programområde Funktionshinderomsorg Sommarjobba inom funktionshinderomsorgen
Vi söker dig som vill ha ett omväxlande sommarjobb där du får möjlighet att göra skillnad. Ditt uppdrag är att hjälpa andra människor i deras vardag så att de kan leva så självständigt som möjligt. Dina uppgifter kan bland annat bestå av påklädning, hygien, matlagning, handling, städning och sociala aktiviteter, men framförallt: att visa personlig omtanke.
2021-04-01 2021-06-30
Mullsjö kommun, Programområde HSL Äldreomsorg Timvikarier till äldreomsorgen
Vill du ha ett meningsfullt extrajobb? Vill du vara med och skapa trygghet i en annan människas vardag? Här har du chansen! Läget inom äldreomsorgen börjar bli ansträngt med anledning av coronapandemin och vi behöver fler timvikarier. Vi söker dig som vill ha ett utvecklande extrajobb där du får möjlighet att göra skillnad. Ditt uppdrag är att hjälpa andra människor i deras vardag. Dina uppgifter kan bland annat bestå av påklädning, hygien, matlagning, handling, städning och sociala aktiviteter, men framförallt: att visa personlig omtanke.
2021-03-24 2021-05-31