Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Mullsjö kommun, Kultur o Fritid Danslärare
Som danslärare kommer du att undervisa inom ämnesområdet dans där våra inriktningar för närvarande är dansmix, jazz, balett och commercial/street. Eleverna är i åldrarna 5-18 år. Vi har ca 80 danselever. Du kommer vara en del av teamet som jobbar inom Kulturskolan och förväntas delta aktivt i det gemensamma arbetet som förutom den egna undervisningen även innefattar gemensamma projekt, föreställningar, evenemang och tillhörande planering. I tjänsten kan även samverkan med skola och Ung fritid ingå.
2023-11-30 2023-12-17
Mullsjö kommun, Margaretas Park Undersköterska
Vi strävar efter en meningsfullhet i vardagen för våra boende. Arbetsuppgifterna består i att hjälpa de boende utifrån deras individuella behov såsom personlig omvårdnad, social aktivering och dokumentation. Delegerade uppgifter från sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast ingår i arbetet. En bra dialog med anhöriga, ett gott samarbete med kollegor samt att dokumentera är viktiga arbetsuppgifter i den här tjänsten.
2023-11-30 2023-12-17
Mullsjö kommun, Gunnarsbo 4-6 Speciallärare anpassad grundskola
Mullsjö kommun startade hösten 2023 upp sin första anpassade grundskola. Tidigare har elever inom anpassad grundskola haft sin skolgång i Jönköpings kommun. I dagsläget arbetar en speciallärare och en resurspedagog på vår anpassade grundskola. Tillsammans med dem kommer du ansvara för att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevernas behov. Den anpassade grundskolan är integrerad i grundskolans lokaler på Gunnarsboskolan, vilket kommer skapa många möjligheter.
2023-11-24 2023-12-22
Mullsjö kommun Timvikarie i Kostenheten
Som timvikarie i kostenheten ersätter du ordinarie personal vid frånvaro. Din arbetstid kan komma att variera efter verksamhetens behov och bestäms ofta med kort framförhållning. Då arbetsplats och arbetsuppgifter är varierande är det viktigt att du är flexibel och trivs med att se och lära nya arbetssätt. Som timvikarie i kostenheten arbetar du i huvudsak med mat- och salladsberedning, varuplock, disk, städning och mattransport.
2023-11-24 2023-12-10
Mullsjö kommun, Hälso- och sjukvårdsenhet Sommarjobb Sjuksköterska
Sommarjobbet som gör skillnad! Sjuksköterskor, studerande sjuksköterskor och pensionerade sjuksköterskor, välkomna till oss! Med era kunskaper och kompetenser blir ni betydelsefulla för kommunens invånare inom hemsjukvård. Du kommer att arbeta med sedvanliga hälso- och sjukvårdsuppgifter som exempelvis provtagning, sårvård, smärtlindring, vård i livets slutskede och läkemedelshantering. Vi är en liten kommun där närheten gör det lätt att samarbeta, vi känner och stödjer varandra. Under sommaren kommer det att finnas ordinarie medarbetare som ...
2023-11-24 2024-04-20
Mullsjö kommun Lönehandläggare
Som lönehandläggare arbetar du brett och ansvarar för hela löneprocessen, alltifrån löneregistrering, beräkning och analys av lönedata, avstämning och lönekörning till att kvalitetssäkra och utveckla löneprocessen. Vi har en supportfunktion som vi hjälps åt att bemanna och du ger ett konsultativt stöd till både chefer och medarbetare i löne- och avtalsfrågor, men också till myndigheter och kommuninvånare när det gäller olika typer av uppgiftslämnande. I rollen som lönehandläggare ingår det även att utbilda chefer i våra löne- och tidsrappor...
2023-11-17 2023-12-17
Mullsjö kommun, Förskolan Timvikarier till förskola
Vi erbjuder dig ett viktigt och omväxlande arbete där du ges möjlighet att vara med och göra skillnad. Som timvikarie ersätter du ordinarie personal vid frånvaro. Din arbetstid kan komma att variera efter verksamhetens behov och bestäms ofta med kort framförhållning. Då arbetsplats och arbetsuppgifter är varierande är det viktigt att du är flexibel och trivs med att se och lära nya arbetssätt. Som timvikarie på förskolorna i Mullsjö blir du en del i arbetslaget där ni tillsammans arbetar för att främja alla barns utveckling och lärande. Under...
2023-11-15 2023-12-31
Mullsjö kommun, Funktionshinderomsorg Stödfamilj (LSS) sökes till Mullsjö
Vill ni göra verklig skillnad och har ett engagemang för ungdomar? Ta chansen och anmäl er för att vara stödfamilj utifrån LSS till en 14-årig tjej med stort intresse för djur, målning och dans! Uppdraget innebär att vara en resurs och bidra med avlastning, stöd och att skapa en meningsfull tillvaro utifrån ungdomens behov och förutsättningar.
2023-10-19 2024-02-04