Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Region Västerbotten, Folktandvården Nord Tandsköterska till Folktandvården, Malå/Sorsele
Som tandsköterska hos oss bidrar du till att ta väl hand om andra och få människor att må bättre. Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete som tandsköterska. Du kommer att ingå i team där assistans, reception, sterilarbete, administration, digitala vårdmöten samt eget patientarbete ingår. Vi använder datoriserad tidbokning och journal T4 samt taligenkänningsverktyget Voxit Vocal.
2023-05-08 2023-05-28
Region Västerbotten, Malå Sorsele sjukstugor Sjuksköterska semestervikariat, Malå sjukstuga
Som sjuksköterska hos oss bidrar du till att ta väl hand om andra och få människor att må bättre. I tjänsten som sjuksköterska på Malå sjukstuga jobbar du rotation på vår mottagning och akutvårdsavdelning vilket innebär omväxlande arbete dag, kväll, helg. På mottagningen arbetar du med bland annat telefonrådgivning, planerat och akut mottagningsarbete samt förebyggande hälsovård. Arbetet på akutvårdsavdelningen innebär att: - Du har omvårdnadsansvar för patienter på din enhet - Du planerar, genomför och utvärderar omvårdnads- och hälso- och ...
2023-04-04 2023-05-28
Region Västerbotten, Malå Sorsele sjukstugor Distriktssköterska, Malå sjukstuga
Som distriktssköterska hos oss bidrar du till att ta väl hand om andra och få människor att må bättre. Du utför arbetsuppgifter som distriktssköterska på läkarmottagning, med telefonrådgivning, planerat och akut mottagningsarbete samt förebyggande hälsovård. Vi förväntar oss att du tillsammans med oss bidrar till att utveckla arbetsmetoder som främjar patientsäkerhet, tillgänglighet och god arbetsmiljö. Du arbetar på ett professionellt sätt där du ständigt har patienten i fokus.
2023-04-04 2023-05-28