Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Region Jämtland Härjedalen, VO Krokom Ambulanssjuksköterska välkomnas till stationen i Krokom
Som ambulanssjuksköterska utför du vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ambulansstation. Arbetet ger dig unika upplevelser utifrån de möten och skilda situationer du ställs inför. Vårt stora och varierade uppdrag ger dig som ambulanssjuksköterska stora möjligheter att utvecklas i din profession. För oss är det viktigt att ge adekvat utbildning till våra medarbetare. Inledningsvis erbjuder vi dig ett introduktionsprogram anpassat utifrån dina tidigare erfarenheter.
2024-02-20 2024-03-05
Region Jämtland Härjedalen, VO Krokom Vikarierande distriktssköterska till Krokoms Hälsocentral
Arbetet som distriktssköterska innebär traditionellt förekommande arbetsuppgifter på en hälsocentral så som mottagningsarbete, telefonrådgivning samt akutverksamhet.
2024-02-05 2024-02-29
Region Jämtland Härjedalen, VO Krokom Ambulanssjukvårdare välkomnas till semestervikariat för sommaren 2024!
Som ambulanssjukvårdare utför du vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ambulansstation och utifrån profession. För oss är det viktigt att ge adekvat utbildning till våra medarbetare. Inledningsvis erbjuder vi dig ett introduktionsprogram anpassat utifrån dina tidigare erfarenheter.
2023-12-21 2024-02-29
Region Jämtland Härjedalen, VO Krokom Sjuksköterskor välkomnas till ambulans nord för vikariat sommaren 2024!
Som ambulanssjuksköterska/sjuksköterska utför du vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ambulansstation. För oss är det viktigt att ge adekvat utbildning till våra medarbetare. Inledningsvis erbjuder vi dig ett introduktionsprogram anpassat utifrån dina tidigare erfarenheter.
2023-12-21 2024-02-29