Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Region Jämtland Härjedalen, Område Folktandvården Tandsköterska sökes till Folktandvården Krokom
I tjänsten ingår sedvanliga tandsköterskeuppgifter som assistans, sterilhantering och arbete i receptionen, via ett rullande schema. Självständigt patientarbete kan förekomma, med förebyggande tandvård och tandhälsoinformation. Klinikens tandläkare arbetar mer eller mindre delegerat och är positiva till samarbete med såväl tandsköterskor som tandhygienister. Du är en också en del av teamet som gemensamt tar ansvar för uppgifterna utanför behandlingsrummet.
2023-01-18 2023-02-26
Region Jämtland Härjedalen, VO Krokom ST-läkare till Krokoms hälsocentral
Vi söker en ST-läkare i allmänmedicin. En kombination av en engagerad studierektor, en bra ST-utbildning med lärande och fortbildning i fokus, tillsammans med en trivsam arbetsplats med erfaren handledare och härliga kollegor kommer att ge dig en bra start i yrkeslivet. Hos oss möter du patienter i alla åldrar från BHV till äldrevård vilket ger dig en spännande bredd i arbetet. Vi erbjuder individuella och flexibla lösningar så att du får ut det mesta av både arbetet och fritiden.
2023-01-17 2023-02-14
Region Jämtland Härjedalen, VO Krokom Distriktsläkare till Krokoms Hälsocentral
Arbetet hos oss som specialist i allmänmedicin innebär sedvanligt mottagningsarbete, hembesök, och vid behov digitala besök. Det finns också möjlighet till sidouppdrag inom SÄBO, BVC, MVC, och handledning av utbildningsläkare. Schemamässigt är du upplagd som frågedoktor utan inbokade patienter ungefär en till två halvdagar per vecka för att svara på frågor från alla yrkesgrupper, och detta möjliggör en mer ostörd mottagning övrig tid. Vi har läkarmöte en timme per vecka, regelbunden fortbildning i form av fortbildningsdagar fem dagar per år...
2023-01-16 2023-02-05
Region Jämtland Härjedalen, VO Krokom Medicinsk sekreterare till Krokoms Hälsocentral
I arbetet som medicinsk sekreterare ingår journalskrivning, remisshantering, reception samt för verksamheten övrig blandad administration. I receptionen är du hälsocentralens ansikte utåt och har även ett stort serviceansvar gentemot våra besökare, du ansvarar även för kassahantering.
2022-12-28 2023-01-29
Region Jämtland Härjedalen, Område Folktandvården Tandhygienist sökes till folktandvården i Krokom
Till största del består tjänsten av traditionell tandhygienistarbete, med undersökningar och förebyggande vård, i nära samarbete med behandlande tandläkare. Du är en del av teamet, som gemensamt också tar ansvar för uppgifterna utanför behandlingsrummet. Egenskaper vi sätter stort värde på är att du är engagerad, kvalitetsmedveten, flexibel och har god social kompetens. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du passar in i klinikens profil.
2022-11-10 2023-02-26