Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Herrljunga kommun, Socialförvaltning Undersköterska till Hemtjänst Tätort
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vill ingå i vårt team som består av både män och kvinnor. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Erfarenhet av yrket är ett krav då man arbetar mycket självständigt. Körkort är ett krav. Du är minst 18 år. Rekrytering sker löpande. Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens misstanke och belastningsregister uppvisas.
2021-07-28 2021-08-04
Herrljunga kommun, Socialförvaltning Undersköterskor till Hemtjänsten i Herrljunga
Sedvanliga arbetsuppgifter inom omvårdnad. Delegerade HSL uppgifter. Dokumentation
2021-07-28 2021-08-04
Herrljunga kommun, Bildningsförvaltningen Gymnasielärare i Idrott och hälsa & Svenska/Svenska som andraspråk
Vi söker nu dig som undervisar i idrott och hälsa, och svenska/svenska som andraspråk, för ett vikariat på ett år. Vi som arbetar på Kunskapskällan ser fram emot att välkomna dig som gillar att samarbeta och verka för elevernas bästa! Vi arbetar i lag, och stöttar både varandra och eleverna för att både nå goda resultat, och trivas. Här får du god gemenskap och stor delaktighet i verksamheten. Vi är helt enkelt en skola där både elever och personal trivs och vill vara!
2021-07-20 2021-08-06
Herrljunga kommun, Socialförvaltning Enhetschef korttids- och bemanningsenhet
Områdena är: - Korttidsenhet beläget på Hagens särskilda boende - Dagträff för personer med minnesproblematik beläget på Gäsenegården i Ljung - Nattpersonalen på Hagen - Socialförvaltningens gemensamma bemanningsenhet Totalt 23 medarbetare Du kommer ingå i Vård och Omsorgs ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschef och övriga chefer inom vård- och omsorg. Du kommer även att arbeta tillsammans med chefer inom individ och familjeomsorgen och socialt stöd. Ditt huvuduppdrag är bedriva en verksamhet utifrån den Nationella värdegrunden för äldr...
2021-07-13 2021-08-31