Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Habo kommun, Socialförvaltningen Undersköterska till hemtjänsten
- Utföra och dokumentera utförande av beviljat bistånd enligt SoL. - Utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. - Utföra uppdrag som omsorgskontakt för brukare.
2024-02-22 2024-03-14
Habo kommun, Socialförvaltningen Undersköterska till larmgrupp
Larmgruppen är en del av hemtjänstverksamheten. Arbetsuppgifterna består av att besvara inkommande larm samt utföra insatser kopplade till dessa. Du kommer även utföra andra planerade hemtjänstinsatser. I arbetet ingår även att bevaka att funktionen av trygghetslarmet fungerar. Arbetstiden är varierande, verksamheten är bemannad 07:00-22:00. Du kommer att arbeta både dag, kväll och helg enligt schema.
2024-02-22 2024-03-14
Habo kommun, Tekniska förvaltningen Kökschef
Som kökschef är du underställd kostchefen och ansvarar för ett eller flera tillagnings- och mottagningskök. Vi erbjuder ett jobb med mycket variation och möjlighet till påverkan. Förutom att laga Var Dags Mat vill vi också sätta guldkant på vardagen. Vi jobbar med bra råvaror som gärna kommer från närområdet. Kökschefen ansvarar både för den dagliga verksamheten och utvecklingen mot kommunens mål tillsammans med kollegor och kunder. Jobbet kräver att du är flexibel och snabbt kan ställa om till andra förutsättningar och delta i alla förekommand...
2024-02-22 2024-03-14
Habo kommun, Tekniska förvaltningen Kock
Som kock i centralköket jobbar man med allt från Var Dags Mat till festliga menyer. Vi lagar mycket från grunden med råvaror av hög kvalitét som vi gärna vill kommer från vårt närområde. Då vi har olika kunder är menyerna varierande och vi blandar husmanskost med nya smaker. Självklart tänker vi på miljön och ett hållbart samhälle.
2024-02-19 2024-03-10
Habo kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen Lärare i fritidshem sökes till nybyggda Kärnekullaskolan i Habo
Vi vill ha en fritidsverksamhet som du är med och skapar utifrån styrdokumenten. Fri lek varvas med strukturerade aktiviteter. Brinner du för musik, programmering, massage, rörelse, teater eller skapande? Möjligheterna är många och vi skapar det tillsammans! Som fritidslärare är du, tillsammans med övrig personal, ansvarig för hela skoldagen, alla elever är allas elever. Störst fokus ligger på kreativ och glädjefylld fritidsverksamhet före och efter lektionstid. Du kan bli mer ansvarig för ett ämne eller för rastverksamhet. Du kan arbeta med g...
2024-02-14 2024-03-22
Habo kommun, Tekniska förvaltningen Köksbiträde
I båda köken tillreder vi frukost och mellanmål till barn och elever och på Kärnekullaskolan lagas lunchen. Beredning av härliga, varierade sallader på säsongens grönsaker och bakning av bröd ibland. Vi ser till att både disk och lokaler är rena. Alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök.
2024-02-13 2024-03-10
Habo kommun Barnskötare / Köksbiträde till Brandstorps förskola/fritids
Du ansvarar för frukost, lunch (mottagningskök) och förbereda mellanmål. Det ingår också beställning av varor och luncher, kontakt med centralkök, ansvar för egenkontroll och städning av kök. Du förväntas att ingå som en del i arbetslaget vilket innebär ett arbete med barn i samverkan med övrig personal. Du att arbeta i barngrupp de stunder du inte är i köket och del av dagen kommer du arbeta ensam och självständigt i köket. Det är ett varierat arbete som innebär att du behöver vara en person som är ansvarstagande, som kan arbeta både i arbetsl...
2024-02-13 2024-03-14
Habo kommun, Tekniska förvaltningen Köksbiträde pool
Denna pooltjänst är delad i två delar. På morgonen fram till ca 10.30 täcker du upp för kollegor som är frånvarande i något av våra kök. Arbetsuppgifterna består i att bereda fräscha sallader och smörgåsar, disk och städ av lokaler, servering av olika måltider både i förskolor, skolor och Kärrslijan, samt alla förekommande arbetsuppgifter i storkök. Därefter är du oftast placerad i skolrestaurangen på Bränningeskolan. Där är du med under servering av skollunchen och ser till att disk och lokaler är rent. Senare på dagen ansvarar du för serverin...
2024-02-13 2024-03-05
Habo kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen Biträdande rektor
Tillsammans med rektor, skolans ledningsgrupp och förstelärare kommer du att driva Kråkeryds skolområdes kvalitets- och utvecklingsarbete. I uppdraget ingår också att leda elevhälsoarbetet, trygghetsarbetet och det systematiska arbetsmiljöarbetet på skolan. I ditt uppdrag ingår även tjänsteplanering, närvarofrämjande insatser och närvarouppföljning, ekonomi och budgetuppföljning samt personalansvar för cirka hälften av skolans personalgrupp på ca 45 pedagoger.
2024-02-12 2024-03-03
Habo kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen Rektor
Tillsammans med biträdande rektor, skolans ledningsgrupp och förstelärare kommer du att driva Alléskolans kvalitets- och utvecklingsarbete. I uppdraget ingår också att leda elevhälsoarbetet, trygghetsarbetet och det systematiska arbetsmiljöarbetet på skolan. I ditt uppdrag ingår även tjänsteplanering, närvarofrämjande insatser och närvarouppföljning, ekonomi och budgetuppföljning samt personalansvar för cirka hälften av skolans personalgrupp på ca 70 pedagoger.
2024-02-09 2024-03-14
Habo kommun, Socialförvaltningen Socialsekreterare
Arbetet inom Barn och unga innebär myndighetsutövning med utredning, handläggning och uppföljning av barn- och unga enligt SoL, LVU och FB. Vi har en viss specialisering i arbetsgruppen där handläggarna arbetar som utredare, insatshandläggare, familjehemssekreterare eller familjerättssekreterare. Tjänsten som vi söker är i huvudsak en utredare, men ett visst utrymme finns att forma tjänsten utifrån ansökandes önskemål och kompetens.
2024-01-31 2024-02-28
Habo kommun, Socialförvaltningen Vill du ha ett givande sommarjobb? Arbeta som personlig assistent i Habo!
Arbetsuppgifterna innebär att du utför vård och omsorg till våra brukare. I arbetet som personlig assistent så utförs dessa arbetsuppgifter i brukarens hem. Se vår introduktionsfilm nedan!
2023-12-15 2024-06-07
Habo kommun, Socialförvaltningen Vill du ha ett givande sommarjobb? Sök till funktionshinderomsorgen i Habo!
Arbetsuppgifterna innebär att du utför vård och omsorg till våra brukare. Se vår introduktionsfilm nedan!
2023-12-15 2024-06-07
Habo kommun, Socialförvaltningen Vill du ha ett givande sommarjobb? Sök till äldreomsorgen i Habo!
Arbetsuppgifterna innebär att du utför vård och omsorg till våra brukare. Se vår introduktionsfilm nedan!
2023-12-15 2024-06-07