Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Högsby kommun, Socialförvaltningen Enhetschefer till Vård och Omsorg
Arbetet som enhetschef innebär att du ansvarar för personal, arbetsmiljö, ekonomi, kvalitet, målstyrning och utveckling för den enhet du ansvarar för. Arbetet innebär även att du ska ha ett stort intresse för att kontinuerligt arbeta med lärande, utveckling och förändring tillsammans med medarbetarna och alltid med brukaren i fokus.
2021-10-14 2021-10-31
Högsby kommun, Måltidsverksamheten Timvikarie Kock / Kokerska
Vi söker timvikarie som kock/kokerska till måltidsverksamheten i Högsby kommun. Som kock/kokerska arbetar du med matlagning, dietkost, egenkontroll och beställningar samt andra förekommande uppgifter i ett storkök. Vi använder oss av Mashie kostdataprogram. Arbetet är omväxlande och innefattar även helgtjänstgöring.
2021-10-12 2021-10-28
Högsby kommun, Socialförvaltningen IFO chef
Som IFO-chef ansvarar du för kommunens individ- och familjeomsorg, du har även ansvar för myndighetsutövningen för äldreomsorg och funktionshinder (LSS). Du har ett övergripande verksamhetsansvar inom området. Du planerar, leder och följer upp verksamheten samt ansvarar för verksamhetsutveckling. Du ansvarar för ekonomi och budget, medarbetarnas arbetsmiljö och verksamhetens kvalité. IFO har tre förste socialsekreterare/biståndshandläggare som har ett arbetsledande uppdrag. IFO-chefen är direkt underställd Socialchefen och ingår i förvaltnin...
2021-09-29 2021-10-24
Högsby kommun, Bemanningscentra Bemanningspoolen söker medarbetare
I arbetet ingår personlig omvårdnad och service till våra brukare. Du arbetar efter genomförandeplaner och dokumenterar i vårt verksamhetssystem. På delegering av legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal utför du arbetsuppgifter inom hälso- och sjukvårdsområdet. Som anställd i vår Bemanningspool kommer du att ersätta ordinarie personal vid korttidsfrånvaro i första hand. De dagar du är i tjänst kan det bli snabba förändringar av arbetsplats vilket kräver stor flexibilitet. Då du arbetar i olika verksamheter med olika förutsättningar varje dag...
2021-09-28 2021-10-28
Högsby kommun, Bemanningscentra Vikarier inom vård och omsorg, äldreomsorg, LSS och personlig assistent
Vår uppgift är att ge brukare en meningsfull, trygg och aktiv vardag. Vi arbetar utifrån varje brukares enskilda behov. Din uppgift är att motivera, ge god omvårdnad och stötta brukaren i sin vardag. Det förekommer också hushållssysslor som tvätt och städ. Enklare sjukvårdsuppgifter kan förekomma på delegation av sjuksköterska. Det kan förekomma husdjur och rökning i enskilda ärenden.
2021-09-09 2021-12-31