Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Region Jämtland Härjedalen, VO Bräcke Vi söker en allmänspecialist till Kälarne hälsocentral
Som allmänspecialist hos oss uppmuntras du att driva flera spännande och utvecklande uppdrag, vi arbetar just nu mycket med att utveckla Nära vård för patienterna i kommunen. Vi uppmuntrar också till att delta i de fortbildningsdagar som ges av regionen samt möjlighet att delta i FQ grupp. Arbetet är självständigt och du är ensam allmänspecialist på plats, men har kolleger både på Bräcke Hälsocentral och även på hälsocentralen i Hammarstrand. Vi har en lättakut-mottagning i Kälarne där allmänspecialist och sjuksköterska tillsammans löser vården...
2022-01-21 2022-02-11
Region Jämtland Härjedalen, Primärvården Enhetschef till Ambulansen Härjedalen
Enhetschefen har ett ansvar för områdets resultat vad gäller verksamhets-, ekonomi-, personal-, och kvalitetsfrågor. Primärvården och ambulanssjukvården i Region Jämtland Härjedalen står inför en utveckling av nära vård. Vi utvecklar den digitala tekniken och hittar nya sätt att möta patienters behov. Du kommer att samverka med lokala samarbetspartners så som kommunen, privata hälsocentraler och andra lokal aktörer.
2022-01-20 2022-02-01
Region Jämtland Härjedalen, VO Härjedalen Vi söker två specialister i allmänmedicin till Närvårdsområde Härjedalen
Arbetet innefattar sedvanliga arbetsuppgifter inom Primärvård med glesbygdsprofil. Vi arbetar även aktivt med att utveckla distanslösningar där läkaren har E-besök samt övriga patientkontakter på distans. I områdets gemensamma beredskap ingår beredskapspass. Handledning till AT- och ST-läkare om du har handledarutbildning. Vi erbjuder individuella och flexibla lösningar så att du får ut det mesta av både arbetet och fritiden.
2022-01-14 2022-02-06
Region Jämtland Härjedalen, VO Härjedalen Barnmorska till Svegs hälsocentral
Vid Svegs hälsocentral arbetar du som barnmorska med sedvanliga arbetsuppgifter som barnmorska i primärvård. Du arbetar självständigt med reproduktiv och sexuell hälsa, graviditetsövervakning, föräldrastöd i grupp, preventivmedelsrådgivning, STI-förebyggande arbete och gynekologiska cellprovskontroller.
2022-01-14 2022-02-06
Bäckedals FHS Servicechef sökes till Bäckedals folkhögskola
Som Servicechef på Bäckedals folkhögskola är du enhetschef underställd rektor och har ansvar för skolans internat, restaurang, lokaler och konferensverksamhet. Det är ett spännande och omväxlande jobb där du jobbar självständigt och har eget ekonomiskt budgetansvar. Du ingår i skolans ledningsgrupp och är chef med personalansvar för skolans serviceenhet som består av 7 anställda. Skolans KRAV-certifierade restaurang har eget tillagningskök där mat lagas från grunden, cirka 100 måltider per dag. Därutöver välkomnas distanskursdeltagare och konfe...
2021-12-20 2022-01-31
Region Jämtland Härjedalen, VO Härjedalen Vill du jobba extra som sjuksköterska på Funäsdalens hälsocentral i vinter?
I denna tjänst kommer du främst att arbeta med vaccinationer, telefonrådgivning, och akut omhändertagande (öppenmottagning/triage).
2021-12-06 2022-02-08
Region Jämtland Härjedalen, Område Folktandvården Tandläkare till Folktandvården i Sveg
Vi söker dig som trivs med att arbeta utifrån ett brett kompetensområde. Här möter du och arbetar med alla olika patientkategorier: barn, vuxna, akuta och nödvändig tandvård. Chans att nischa sig inom något område på specialisttandvården finns, då vi gärna ser att så mycket som möjligt av vården utförs på hemmakliniken, självklart utifrån en kvalitativ god vård. Vi samarbetar mycket mellan klinikerna i Sveg, Hede och Funäsdalen, så viss tjänstgöring på annan klinik kan komma i fråga.
2021-08-19 2022-01-31
Region Jämtland Härjedalen, Område Folktandvården Tandläkare till Folktandvården i Funäsdalen
Vi söker dig som trivs med att arbeta utifrån ett brett kompetensområde. Här möter du och arbetar med alla olika patientkategorier: barn, vuxna, akuta och nödvändig tandvård. Chans att nischa dig inom något område på specialisttandvården finns då vi gärna ser att så mycket som möjligt av vården utförs på hemmakliniken, självklart utifrån en kvalitativ god vård. Vi samarbetar mycket mellan klinikerna i Hede, Sveg och Funäsdalen, så viss tjänstgöring på annan klinik kan komma i fråga.
2021-08-19 2022-01-31
Region Jämtland Härjedalen, Område Folktandvården Tandläkare till Folktandvården i Hede
Vi söker dig som trivs med att arbeta utifrån ett brett kompetensområde. Här möter du och arbetar med alla olika patientkategorier: barn, vuxna, akuta och nödvändig tandvård. Chans att nischa sig inom något område på specialisttandvården finns, då vi gärna ser att så mycket som möjligt av vården utförs på hemmakliniken, självklart utifrån en kvalitativ god vård. Vi samarbetar mycket mellan klinikerna i Hede, Sveg och Funäsdalen, så viss tjänstgöring på annan klinik kan komma i fråga.
2021-08-19 2022-01-31