Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Bäckedals FHS Servicemedarbetare städ och kök till Bäckedals folkhögskola
Som servicemedarbetare ingår du i arbetslaget för service som består av 6 medarbetare. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för städningen av internatets- och skolans lokaler samt skolans KRAV- märkt restaurang Ljusnan och därmed skapa en god, välkomnande och trivsam arbetsmiljö både för medarbetare och studerande
2021-10-08 2021-10-31
Bäckedals FHS Bäckedals folkhögskola söker hantverkslärare med inriktning smide, 100%
Tjänsten som lärare innebär planering och genomförande av undervisning på skolans hantverkskurser, främst i smide. I tjänsten ingår även inköp av material, skötsel av smedja/verksamhetslokal och utrustning. Därutöver ansvarar du för att tillsammans med kollegor delta i utveckling av kursverksamheten på skolan. Det är viktigt att skolans deltagare ges inflytande i utformning av undervisningen och att studierna anpassas utifrån deltagarnas behov och förutsättningar. Du kommer samarbeta med andra hantverkslärare och ingå i ett lärarlag. En viktig ...
2021-09-28 2021-10-24
Region Jämtland Härjedalen Barnmorska till Svegs hälsocentral
Vid Svegs hälsocentral arbetar du som barnmorska med sedvanliga arbetsuppgifter som barnmorska i primärvård. Du arbetar självständigt med reproduktiv och sexuell hälsa, graviditetsövervakning, föräldrastöd i grupp, preventivmedelsrådgivning, STI-förebyggande arbete och gynekologiska cellprovskontroller.
2021-09-20 2021-10-31
Region Jämtland Härjedalen, Område Folktandvården Tandläkare till Folktandvården i Hede
Vi söker dig som trivs med att arbeta utifrån ett brett kompetensområde. Här möter du och arbetar med alla olika patientkategorier: barn, vuxna, akuta och nödvändig tandvård. Chans att nischa sig inom något område på specialisttandvården finns, då vi gärna ser att så mycket som möjligt av vården utförs på hemmakliniken, självklart utifrån en kvalitativ god vård. Vi samarbetar mycket mellan klinikerna i Hede, Sveg och Funäsdalen, så viss tjänstgöring på annan klinik kan komma i fråga.
2021-08-19 2021-11-30
Region Jämtland Härjedalen, Område Folktandvården Tandläkare till Folktandvården i Sveg
Vi söker dig som trivs med att arbeta utifrån ett brett kompetensområde. Här möter du och arbetar med alla olika patientkategorier: barn, vuxna, akuta och nödvändig tandvård. Chans att nischa sig inom något område på specialisttandvården finns, då vi gärna ser att så mycket som möjligt av vården utförs på hemmakliniken, självklart utifrån en kvalitativ god vård. Vi samarbetar mycket mellan klinikerna i Sveg, Hede och Funäsdalen, så viss tjänstgöring på annan klinik kan komma i fråga.
2021-08-19 2021-11-30
Region Jämtland Härjedalen, Område Folktandvården Tandläkare till Folktandvården i Funäsdalen
Vi söker dig som trivs med att arbeta utifrån ett brett kompetensområde. Här möter du och arbetar med alla olika patientkategorier: barn, vuxna, akuta och nödvändig tandvård. Chans att nischa dig inom något område på specialisttandvården finns då vi gärna ser att så mycket som möjligt av vården utförs på hemmakliniken, självklart utifrån en kvalitativ god vård. Vi samarbetar mycket mellan klinikerna i Hede, Sveg och Funäsdalen, så viss tjänstgöring på annan klinik kan komma i fråga.
2021-08-19 2021-11-30