Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Gullspångs kommun Barn-, utbildning och kultur speciallärare
Du kommer att arbeta som speciallärare på Gullstensskolan yngre, i klasserna F-6. Du kommer att undervisa, kartlägga samt arbeta för inkludering i elevernas klasstillhörigheter. I ditt arbete kommer du att ha ett nära och tätt samarbete med övrig personal på skolan. Tjänsten ger dig stora möjligheter att påverka innehåll och tillsammans med dina kollegor vara med att arbeta för att utveckla elevstödet på Gullstensskolan yngre. Få uppdrag kan vara viktigare!
2021-10-21 2021-11-07
Gullspångs kommun Barn-, utbildning och kultur Sveriges viktigaste vikarier
Som timvikarie kommer ingen dag att vara den andra lik då arbetet innebär att du går in som vikarie vid sjukdom och ledighet inom alla ämnen, från förskola upp till nionde klass.
2021-10-21 2021-12-31
Gullspångs kommun Barn-, utbildning och kultur Verksamhetsutvecklare
Uppdraget är övergripande för barn, utbildning och kultur verksamheten och du har verksamhetschefen (motsvarande skolchef) som din närmaste chef och du ingår i skolchefens ledningsgrupp. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: • Samordna och leda utvecklings- och kvalitetsarbetet inom barn, utbildning och kultur • Vid behov leda enskilda utvecklingsprojekt • Ansvara för ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete • Utarbeta underlag till politiska beslut • Biträda verksamhetschefen och vid behov arbeta som tillförordnad verksamhetschef Att ...
2021-10-21 2021-11-07
Gullspångs kommun Vård- och omsorg Undersköterska Hemvård Gullspång
Undersköterska inom hemvård Gullspång. Tillsvidareanställning 75-100 % Då vi jobbar för att tillgodose önskade sysselsättningsgrader kan man vid deltid få en högre sysselsättningsgrad där tid utöver grundschema arbetas flexibelt utifrån verksamhetens behov.
2021-10-19 2021-11-09
Gullspångs kommun Vård- och omsorg Undersköterska Helgtjänstgöring Hemvård Gullspång
Undersköterska inom hemvård Gullspång. Tjänsten innefattar helgtjänstgöring med heltidsmått 26 timmar/vecka. Du arbetar betydligt mindre arbetstid som kompensation för att du enbart arbetar helg. Det är en tjänst för Dig som vill vara ledig på vardagarna och som det passar för att arbeta på helger.
2021-10-19 2021-11-09