Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Emmaboda kommun, Emmaboda Bad och Träningscenter Instruktör/simlärare Emmaboda bad- och träningscenter
Vi söker dig som tycker om ett omväxlande arbete med oregelbundna arbetstider. Vi har öppet måndag till söndag. Vi är ett litet gäng, som hjälps åt med att driva den dagliga verksamheten samtidigt som vi hela tiden vill utvecklas framåt. Vi har en bred verksamhet där vi bedriver simskola, ser till att vi har en trygg miljö i badet, håller anläggningen ren och fräsch, ger service till våra kunder i receptionen/cafeterian, har ett Actic-gym, bedriver gruppträning av olika slag, har personliga tränare samt ger massage. Under sommarhalvåret sköter ...
2021-10-19 2021-10-31
Emmaboda kommun, Administration socialförvaltningen Enhetschef äldreomsorgen
Vi söker dig som vill vara med att förädla och vidareutveckla Emmaboda kommuns äldreomsorg! Du kommer bli en av sex enhetschefer inom äldreomsorgen. Socialförvaltningen arbetar utifrån kommunens socialtjänstplan där vår vision är "Ditt ansvar, vårt stöd - Ett självständigt liv!" Vissefjärda serviceområde är inne i en utvecklingsfas som kräver ett tydligt och erfaret ledarskap samt engagemang och hjärta för äldreomsorgen och dina medarbetare. Det verksamhetsnära ledarskapet är en viktig utgångspunkt för att utveckla och engagera medarbetare i...
2021-10-18 2021-10-31
Emmaboda kommun, Vilhelm Mobergsgymnasiet Vård- och omsorgslärare
Som lärare på Vård- och omsorgsprogrammet ansvarar du för undervisning i yrkesinriktade kurser på vår vuxenenhet och gymnasieskolan. I tjänsten ingår nära samarbete med skolledning, administratör och enhetschefer i omsorgen. Vård och omsorgsprogrammet för vuxna och ungdomar är en liten enhet med nära samarbete mellan lärare.
2021-10-11 2021-11-07
Emmaboda kommun, Vilhelm Mobergsgymnasiet Studie- och yrkesvägledare
Vi söker en studie- och yrkesvägledare till Vuxenutbildningen Emmaboda kommun. Skolan har ett etablerat samarbete mellan lärare, rektor och övrig personal som arbetar inom Emmaboda kommun. Som studie-och yrkesvägledare ansvarar du för att arbeta med vägledning av vuxna vid Vuxenutbildningen men också vid arbetsmarknadsenheten i Emmaboda kommun, Möjligheternas Hus. I anställningen ingår arbete med skolverksprojektet nyanländas lärande.
2021-10-11 2021-11-07
Emmaboda kommun Arbetsmiljökonsult
Vi söker dig som vill hjälpa oss till att bli en ännu bättre arbetsgivare och göra kommunens arbetsmiljöarbete än bättre. I rollen som arbetsmiljökonsult kommer du att arbeta nära centrala personalfunktionen samt vara den förlängda armen ut till våra enheter och vara stöd till våra chefer inom samtliga förvaltningar. Du kommer att agera som en del av arbetsgivarens expertis i det systematiska arbetsmiljöarbetet och säkerställa att detta genomförs på bästa lämpliga sätt.
2021-10-07 2021-10-22
Emmaboda kommun, Socialförvaltningen vikarier Omsorgsassistent/personlig assistent timvikariat
Vill du ha ett stimulerande och utvecklande jobb? Som timvikarie hos oss kan vi erbjuda dig ett arbete som innebär stor frihet under ansvar. Dina arbetsuppgifter blir att ge stöd och omsorg i vardagen till personer i äldreomsorgen och personer med olika former av funktionsvariationer. Arbetet är omväxlande och du kommer att träffa många människor med olika bakgrund. Tjänstgöringen varierar dagtid, kvällstid, helg och natt.
2021-09-16 2021-11-30