Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Degerfors kommun, Socialförvaltning Personlig assistent
Degerfors kommun söker en personlig assistent åt en kvinna i 30-års åldern. Vårdtagarens önskemål är en kvinnlig personlig assistent som är äldre än 30 år. Arbetet är till största del förlagt i hemmet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är stöd och omsorg i olika vardagliga livssituationer. Det kan handla om allt från hjälp med förflyttningar till att delta i aktiviteter. Då tjänsten innebär enbart ensamarbete, behöver du vara trygg i dig själv och kunna fatta beslut i de situationer som uppstår.
2022-09-28 2022-10-14
Degerfors kommun, Förskoleområde 1 Förskollärare till Herrgårdens förskola
Du kommer att arbeta på en förskoleavdelning med erfarna pedagoger. Du kommer att ingå i en lärgrupp där vi för diskussioner kring förskolans kvalitetsarbete. Du är tillsammans med övriga pedagoger på avdelningen ansvarig för verksamhetens utveckling och det systematiska kvalitetsarbetet. Pedagogerna har stor frihet att skapa bästa miljön för barnen att lära och utvecklas.
2022-09-21 2022-10-12
Degerfors kommun, Stora Vallaskolan Lärare Ma/No 7-9
Undervisa i matematik och No. Mentorskap ingår.
2022-09-19 2022-10-10
Degerfors kommun, Vatten-avlopp och vaktmästerienheten Drifttekniker till VA- enheten
I arbetsuppgifterna som drifttekniker ingår drift, underhåll och utveckling av vatten- och avloppsreningsverk, avloppspumpstationer samt övriga VA- anläggningar. I arbetet kommer du även att jobba med tillsyn, service, installation, driftsättning, reparation och felsökning på va- enhetens anläggningar. Arbetet ställer krav på god samarbetsförmåga, självständigt arbete, flexibilitet samt noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet.
2022-09-02 2022-10-10