Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Degerfors kommun Verksamhetsutvecklare
Som verksamhetsutvecklare ansvarar du för att planera, genomföra och utvärdera kommunövergripande uppdrag. Arbetet kommer att genomföras i nära samverkan och samarbete med chefer och stödfunktioner i förvaltningarna. Du kommer årligen att följa upp arbetet enligt en styrmodell och strategisk inriktning och stötta förvaltningarna genom systematisk utvärdering av genomförda insatser och åtgärder. Du kommer även att självständigt planera, leda och genomföra workshops, presentationer och seminarier med både politiker och medarbetare. Utöver det s...
2023-02-07 2023-02-28
Degerfors kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning Förvaltningschef Kultur- och Utbildningsförvaltningen
Är du utvecklingsinriktad och intresserad av att leda en förvaltning i en kommun med framtidsfokus? Då kan du vara rätt person för oss! Förvaltningschefen inom Kultur- och Utbildningsförvaltningen ansvarar för en verksamhet bestående av ca 250 medarbetare varav tio medarbetare i den närmaste ledningen. De representerar förskola, grundskola, kultur, fritid, elevhälsa och administration. Som förvaltningschef har du ett övergripande ansvar för förvaltningens samtliga verksamheter. Detta innebär planering, ledning, samordning, utveckling och uppfö...
2023-02-06 2023-02-27
Degerfors kommun, Stora Vallaskolan Fritidsledare vikariat
Vikariat som Fritidsledare på Stora vallaskolan (dagtid) och fritidsgård (kväll/helg).. Det innebär att du kommer att jobba dag/kväll/helg på schema. Arbetet innebär att tillsammans med både kollegor och frivilliga aktörer skapa en attraktiv och dynamisk mötesplats för ungdomar. Vi söker dig som är full av goda idéer och kreativa tankar och som tillsammans med ungdomarna vill skapa en meningsfull fritid.
2023-01-30 2023-02-17
Degerfors kommun, Vikarier förskola/skola Timvikarier förskola och skola
Vi är alltid i behov av duktiga medarbetare till våra verksamheter. Därför söker vi nu dig som vill arbeta som timvikarie inom förskolan och skolan. Vi vänder oss till dig som är intresserad av att arbeta med barn och ungdomar. Att arbeta som timavlönad vikarie hos oss ger dig möjlighet att få erfarenhet från olika arbetsplatser inom förskoleverksamhet och skola.
2023-01-27 2023-02-28
Degerfors kommun, LSS Personlig assistent
Degerfors kommun söker flertalet personliga assistenter åt en man i 40-årsåldern . Arbetet är till största del förlagt i hemmet men kan även bedrivas på annan plats. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är stöd och omsorg i olika vardagliga livssituationer. Det kan handla om allt från omvårdnadsstöd till hjälp med förflyttningar och måltider. Tjänsten innefattar en del ensamarbete vilket innebär att du behöver vara trygg i dig själv och kunna fatta beslut i de situationer som uppstår.
2023-01-26 2023-02-17
Degerfors kommun, Grundsärskolan Lärare till särskolan ämnesområden
Ansvarig för planering och genomförande av undervisning på individnivå för eleverna på ämnesområden.
2023-01-26 2023-02-19
Degerfors kommun, Vikarier Vård och Omsorg Sommarvikarier inom LSS och socialpsykiatrin
Vi är alltid i behov av duktiga medarbetare till våra verksamheter. Vi söker nu ett antal timvikarier till sommaren och även under hela året inom funktionsnedsättning (LSS). Att arbeta som timvikarie innebär att arbeta under ordinarie personals frånvaro. Arbetstiden är schemalagd dag, kväll, natt och helg. Våra verksamheter riktar sig till vuxna med omfattande och varaktig funktionsnedsättning. Arbetet innebär att du tillsammans med den övriga personalen ger stöd och hjälp utifrån varje persons behov, förmåga och önskemål. Du ger ett individuel...
2023-01-13 2023-03-31
Degerfors kommun, Vikarier Vård och Omsorg Sommarvikariat inom Hemtjänst
Vi söker Undersköterskor och vårdbiträden Inom hemtjänst. Där arbetar man hemma hos den enskilde men utgår ifrån en gemensam lokal. Det kan handla om att ge stöd för att klara vardagen såsom hjälp med personlig omvårdnad, städning och medicin-hantering. Arbetet består av förekommande arbetsuppgifter inom vård och omsorg och du ingår i ett arbetslag, med arbetet sker både i par och enskilt.
2023-01-13 2023-03-31
Degerfors kommun, Vikarier Vård och Omsorg Sommarvikariat inom Särskilt boende och korttidsenheten
Vi söker undersköterskor och vårdbiträden till våra särskilda boenden, samt korttidsenheten inom äldreomsorgen. Att arbeta på ett vårdboende innebär en viktig roll i kontakten med våra äldre, samt fokus på service med god kvalité. Arbetet består av förekommande arbetsuppgifter inom vård och omsorg, så som personlig omvårdnad och medicinhantering, i syfte att hjälpa och stödja äldre med olika moment i vardagen. Du ingår i en arbetsgrupp men utför ibland uppdragen på egen hand.
2023-01-13 2023-03-31