Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Bräcke kommun, Skol- och barnomsorgsavdelningen Måltidspersonal till mottagningsköket på Galaxens förskola
Arbetsuppgifter: Vi söker en medarbetare till vårt mottagningskök på Galaxens förskola. Förskolan spänner över 4 avd. med 2 mottagningskök. Arbetet är dagtid mån-fre, oftast mellan 7-14. Arbetsuppgifterna består av att göra beställningar av torr och frys/kyl varor från centralköket, mathantering i form av att ta emot mattransporter från köket, tillagning av frukost och mellanmål, bakning samt ta hand om disken och övriga sysslor som hör till ett kök.
2021-02-26 2021-03-12
Bräcke kommun, Skol- och barnomsorgsavdelningen Skollogoped till elevhälsan
Arbetsuppgifter Arbetet sker både enskilt med elever och tillsammans med våra lärare för att skapa bättre förutsättningar för våra elever att nå kunskapskraven. Arbetet är vid alla våra grundskolor i kommunen.
2021-02-22 2021-03-08
Bräcke kommun, Vård- och omsorgsavdelningen Sjuksköterska till resursen
Vi söker nu en kollega till vårt resursteam. Tjänsten innebär dag/kväll samt nattjänstgöring och som resurssköterska arbetar du även vissa helger. Du täcker upp korttidsfrånvaro och kommer att arbeta både på särskilt boende och inom hemsjukvården. Veckoarbetstid 38,25 Resurstillägg om 2000 kr/mån.
2021-02-18 2021-03-18
Region Jämtland Härjedalen Vi söker en enhetschef till Bräckes Hälsocentral
Arbetet som enhetschef är ett självständigt och kvalificerat arbete som bl.a. innefattar ansvar för patientsäkerhet, verksamhets-, ekonomi-, personal- och utvecklingsfrågor. Du har ett gemensamt ledningsansvar tillsammans med närvårdsområdeschefen och bidrar till primärvårdens totala resultat. Det innebär att du har det operativa ansvaret för att verkställa det uppdrag som verksamheten har med god kvalitét, gott bemötande, god arbetsmiljö och inom givna ekonomiska ramar.
2021-02-12 2021-03-04
Bräcke kommun, Sociala avdelningen Två socionomer/socialsekreterare- till IFO-barn och unga
Arbetsuppgifter Myndighetsutövning inom barnavård och familjerätt d.v.s. handläggning av ärenden enligt SoL, LVU och FB.
2021-02-05 2021-03-04
Bräcke kommun, Vård- och omsorgsavdelningen Sjuksköterska till Tallgläntan i Kälarne
Bli en del av vårt team som levererar god och säker vård till våra kommuninvånare! Är du legitimerad sjuksköterska och vill bli en del i vårt team hos oss på Tallgläntans särskilda boende i Kälarne? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Vi arbetar med ett salutogent förhållningssätt där individens behov och förmågor alltid kommer i första hand. På jobbet hos oss kommer du arbeta självständigt, men i nära samarbete med teamet bestående av sjukgymnast, arbetsterapeut, enhetschef och undersköterskor. Läkare finns också att konsultera med. Du ...
2021-02-01 2021-03-14
Bräcke kommun, Staben Sommarvikarier till kommunens verksamheter
Sommarvikarier sökes till följande verksamheter i Bräcke kommun: Vård och omsorg (undersköterskor, vårdbiträden, personliga assistenter) Skol och barnomsorg (förskollärare, fritidspedagog, fritidsledare) Skolkök (kock, köks och måltidspersonal) Vi tar emot din ansökan via webben. Klicka på "Ansök här" längst ner i annonsen. Fyll i de uppgifter som efterfrågas, ladda upp ev. CV, personligt brev, betyg och klicka på skicka. Du får då en bekräftelse på din mail att vi tagit emot din ansökan. Upplysningar lämnas till bemanningsfunktionen på tele...
2021-02-01 2021-03-31
Bräcke kommun, Staben Intresseanmälan vikarier till Bemanningsenheten
Att arbeta i vår bemanningspool innebär att du med kort varsel får arbeta allt från några timmar till en längre period. Våra vikarier är en mycket värdefull tillgång för oss som täcker upp vid ordinarie personals frånvaro. Vi söker vikarier till följande verksamheter: • Vård och omsorg (undersköterskor, vårdbiträden, personliga assistenter) • Skol och barnomsorg (förskollärare, fritidspedagoger, fritidsledare) • Skolkök (kockar, köks och måltidspersonal) Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Varmt välkommen med din intresseanmälan! U...
2021-01-04 2021-04-30