Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Årjängs kommun, Stöd och omsorg Timvikarier till hemtjänst
Hemtjänsten i Årjängs kommun söker nu timvikarier för områdena Töcksfors och Årjäng. Du jobbar då när ordinarie personal är frånvarande på grund av exempelvis semester eller sjukdom. En perfekt anställning om man är föräldraledig, student eller pensionär och vill jobba extra när man har möjlighet. Som undersköterska/vårdbiträde utför du omsorg och service, samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter, i den enskildes hem. Du hanterar också trygghetslarm. Dokumentationen sker i våra verksamhetssystem Life Care och Life Care mobil hemtjänst. I ...
2023-12-07 2024-01-02
Årjängs kommun Idrottslärare vikariat, åk 1-6
100% idrottslärare åk 1-6.
2023-12-01 2024-01-08
Årjängs kommun, Stöd och omsorg Vårdbiträde till hemtjänst
Hemtjänsten i Töcksfors söker nu vårdbiträden för timanställningar. Du jobbar då när ordinarie personal är frånvarande på grund av exempelvis semester eller sjukdom. En perfekt anställning om man är föräldraledig, student eller pensionär och vill jobba lite extra när man har möjlighet. Som vårdbiträde utför du omsorg och service, samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter, i den enskildes hem. Du hanterar också trygghetslarm. Dokumentationen sker i våra verksamhetssystem Life Care och Life Care mobil hemtjänst. I arbetet ingår bilkörning och...
2023-12-01 2023-12-15
Årjängs kommun Årjängs kommun söker poolpersonal till vikariepoolen inom grundskolan
Som poolpersonal tjänstgör du i poolen för att täcka korttidsvikariat upp till 14 dagar i grundskolan årskurs 1-9. Som poolpersonal kommer du att få din placering på Töcksfors skola och viss del av tjänstgöring kan även ske på kommunens övriga skolor. Det kan även förekomma tjänstgöring på fritidshem. Du ansvarar för barn och ungdomar utifrån de regelverk, rutiner och föreskrifter som finns.
2023-11-30 2023-12-22
Årjängs kommun, Stöd och omsorg Undersköterska
Hemtjänsten i Töcksfors söker undersköterska för en tjänst på 100%. Som undersköterska utför du omsorg och service samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter i den enskildes hem. Du hanterar också trygghetslarm. Dokumentationen sker i våra verksamhetssystem Life Care och Life Care mobil hemtjänst. Arbetsområdet är hemtjänst Töcksfors, Årjängs kommun. I arbetet ingår bilkörning. Du måste även klara av att köra bil i mörker, samt vid dåliga väderförhållanden.
2023-11-29 2023-12-17
Årjängs kommun Badvärd
Är du intresserad av simning, uppskattar att jobba med människor, har ett pedagogiskt förhållningssätt och duktig på att samarbeta? Då ska du söka till oss som badvärd. Tjänsten innebär ett driftansvar för anläggningen samt arbete i reception och även som badvakt och simlärare.
2023-11-24 2023-12-08
Årjängs kommun, Stöd och omsorg Helgpersonal inom hemtjänst
Hemtjänsten i Årjäng söker undersköterska/vårdbiträde för helgarbete. Som anställd inom hemtjänst utför du omsorg och service samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter i den enskildes hem. Du hanterar också trygghetslarm. Dokumentationen sker i våra verksamhetssystem Life Care och Life Care mobil hemtjänst. I Årjängs kommun finns idag tre hemtjänstgrupper, varav två utgår från Årjäng och en ifrån Töcksfors. I arbetet ingår bilkörning, så ett giltigt B-körkort är ett krav. Du måste även klara av att köra fordonet i mörker samt vid dåliga ...
2023-11-24 2023-12-08
Årjängs kommun Distriktssköterska / sjuksköterska Natt
Arbetet som sjuksköterska på natten inom Årjängs kommuns hemsjukvård är ett varierande, kul och utmanande arbete . Ditt jobb är att göra medicinska bedömningar, hantera läkemedel, delegera, handleda och ge stöd och råd till omvårdnadspersonalen. Du kommer att planerar och ansvara för de hälso- och sjukvårdsinsatserna som utförs för den som behöver vård och det kräver både beslutsamhet och analytiskt tänkande, och du arbetar tätt tillsammans med kommunens nattpatrull. En bra kontakt med anhöriga är också ditt ansvar.
2023-11-14 2023-12-17
Årjängs kommun Legitimerad lärare i franska och engelska åk 7-9. Mentorskap ingår.
Undervisning i franska och engelska. Mentorskap ingår.
2023-11-13 2023-12-17
Årjängs kommun Legitimerad lärare i svenska och engelska åk 7-9. Mentorskap ingår.
Undervisning i svenska och engelska. Mentorskap ingår.
2023-11-13 2023-12-17
Årjängs kommun Kultur och evenemangsutvecklare
-Planera, strukturera och genomföra evenemang samt koordinera, arrangera och genomföra planerade program och aktiviteter -Budgethantering -Skriva avtal, ansökningar, utvärderingar och redovisningar -Skriva fram underlag för nämndbeslut -Intern och extern kommunikation och marknadsföring -Ansvara för kommunens konst och galleri Du kommer att ha ett nära samarbete med bibliotekschef och övrig personal i planerande av gemensamma aktiviteter. Viss tid kommer också användas i bibliotekets verksamhet.
2023-11-13 2023-12-07
Årjängs kommun, Stöd och omsorg Förste socialsekreterare barn och unga
En förste socialsekreterares främsta ansvarsområde är att stötta sina kollegor med arbetsledning och beslutsstöd samt vara processbärare mellan olika enheter på förvaltningen. Förste socialsekreterare stöttar både nya och erfarna socialsekreterare och fungerar som ett lättillgängligt stöd i det dagliga arbetet.
2023-11-03 2023-12-31
Årjängs kommun, Utbildning- och barnomsorg Barnskötare till barnomsorgens vikariepool
Som poolanställd ska du ersätta barnomsorgens ordinarie pedagoger vid frånvaro. Tillsammans med alla kollegor skapar du en trygg, stimulerande och omväxlande utbildning för förskolans samt fritidshemmens barn. Arbetstiderna kan variera mellan 06.30 till 18.30 och kan komma att meddelas samma dag. Du kan komma att placeras på kommunens samtliga förskolor och fritidshem, så körkort krävs.
2023-10-03 2023-12-31