Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Årjängs kommun, Stöd och omsorg Timvikarier till nattpatrullen
Hemtjänsten söker nu timvikarier till nattpatrullen. Som undersköterska i hemtjänst utför du omsorg och service samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter i den enskildes hem. Hemtjänsten hanterar också trygghetslarm. Dokumentationen sker i våra verksamhetssystem Procapita och LifeCare mobil hemtjänst. I arbetet ingår bilkörning och man måste klara av att köra även i mörker samt vid dåliga väderförhållanden.
2021-02-23 2021-03-14
Årjängs kommun, Samhällsbyggnadsavdelningen Utredningsingenjör inom avfall och återvinning
Tjänsten innefattar en rad spännande arbetsuppgifter för att utveckla renhållning och återvinningstjänster till våra kommuninvånare. Arbetet spänner över tekniska, juridiska och ekonomiska frågor och arbetet kommer att ske i tätt samarbete med kommunens VA/Renhållnings-chef. En stor del av arbetstiden kommer du att arbeta med olika utredningar, tex revidering av kommunens avfallsplan och andra styrdokument. Information och kundkontakter är periodvis en stor del av arbetet, liksom dialog med tillsynsmyndigheter. I dina arbetsuppgifter ingår blan...
2021-02-19 2021-03-14
Årjängs kommun, Utbildning- och barnomsorg Lärare i grundskolan med mentorskap i Holmedals skola
Vi söker nu lärare till Holmedals skola med mentorskap i årskurs 5-6. Holmedals skola ligger i västra delen av Årjängs kommun. Det är en F-6-skola i B-form med cirka 70 elever och 11 personal.
2021-02-17 2021-02-26
Årjängs kommun, Stöd och omsorg Sjuksköterska natt
Arbetet som sjuksköterska på natten inom Årjängs kommuns hemsjukvård är ett varierande, kul och utmanande arbete . Du kommer att ansvara över den Hälso-och sjukvård som utförs på natten , göra bedömningar, utföra ordinerade insatser. Du arbetar tätt tillsammans med kommunens nattpatrull. Van bilförare och inte rädd för mörker är en bra egenskap för detta arbete.
2021-02-09 2021-02-28
Årjängs kommun, Stöd och omsorg Sommarvikarier till korttidsavdelning
Vi söker vikarier till korttidsavdelning inför sommaren 2021. Korttidsavdelningen är placerad på Kvarnåsens äldreboende, och har totalt tio platser. Våra semesterperioder sträcker sig under veckorna 25-32. Vi ser helst att du kan arbeta hela denna period, men om så inte är fallet anger du i din ansökan vilka veckor du kan arbeta. De sökande som kan arbeta under hela semesterperioden kommer prioriteras.
2021-02-09 2021-05-02
Årjängs kommun, Stöd och omsorg Semestervikarie Sjuksköterska
Vi söker nya kollegor till vårt gäng under sommaren . Vi är en arbetsgrupp som jobbar tätt ihop och stöttar varandra. Högt i tak råder hos oss. Vi ansvarar för kommunens hemsjukvård samt korttidsavdelning. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som att utföra givna ordinationer , vidta lämpliga åtgärder och kalla på expert när så erfordras. Känner du att detta är något för dig så ser vi fram emot din ansökan.
2021-02-09 2021-05-02
Årjängs kommun, Stöd och omsorg Timvikarier till Socialpsykiatrin
Boendestödjare arbetar med att ge ett individuellt anpassat stöd och hjälp i hemmet till personer som behöver struktur i vardagen. Det innebär stöd i hushållssysslor, social träning, kontakt med myndigheter etc. Som boendestödjare inom kommunens socialpsykiatri ingår att utföra biståndsbedömda insatser enligt Socialtjänstlagen och utföra medicinska uppgifter delegerade av sjuksköterska. Tillsammans med brukaren upprättar vi en genomförandeplan utifrån biståndsbeslutet. För att dokumentera enligt gällande rutin använder vi verksamhetssystemet ...
2021-02-09 2021-02-28
Årjängs kommun, Stöd och omsorg Sommarvikarier till LSS och socialpsykiatrin i Årjängs kommun
Vi söker dig som vill ha ett av Sveriges viktigaste sommarjobb, där du kan göra stor skillnad för människor. Vi arbetar utifrån varje brukares enskildas behov av stöd med målsättning att våra brukare ska kunna vara delaktiga i samhället och leva ett så självständigt liv som möjligt. Arbetet innebär ett stort ansvar där du möter och umgås med våra brukare och stöttar med hemmasysslor och fritidsaktiviteter. Arbetsuppgifterna kan därför variera beroende på hur mycket stöttning eller omvårdnad brukaren behöver. I verksamheten kan det förekomma d...
2021-01-21 2021-03-31
Årjängs kommun, Stöd och omsorg Sommarvikarier till hemtjänsten
Hemtjänsten i Årjängs kommun söker nu sommarvikarier till alla tre områden i kommunen. Som undersköterska i hemtjänst utför du omsorg och service samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter i den enskildes hem. Hemtjänsten hanterar också trygghetslarm. Dokumentationen sker i våra verksamhetssystem Procapita och Life care mobil hemtjänst. I arbetet ingår bilkörning och man måste klara av att köra även i mörker samt vid dåliga väderförhållanden.
2021-01-18 2021-02-28