Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Region Kronoberg, Folktandvård Tandläkare till Folktandvården i Region Kronoberg
Är du nyexaminerad som tandläkare och vill ha en trygg start i arbetslivet precis efter avslutad utbildning? Då kan vi erbjuda dig det! Har du jobbat några år och är sugen på att se något nytt? Då kan vi erbjuda dig det! Närmar du dig pensionen men har mer att ge? Då vill vi gärna att du kommer till oss, här kommer din insats att göra stor skillnad! Just nu söker vi tandläkare till ett par av våra landsbygdskliniker.
2021-04-21 2021-06-30
Region Kronoberg, Folktandvård Vi söker tandhygienist till Folktandvården Norr i Växjö
Vår klinik ligger i moderna lokaler på Dalbo i Växjö. Vi är idag 29 medarbetare som arbetar på kliniken, vi har en god stämning, hjälps åt och trivs med att arbeta tillsammans. Om du arbetar som tandhygienist på vår klinik kommer du att arbeta med alla behandlingar som ingår i en tandhygienists kompetensområde och du kommer att behandla både barn, unga och vuxna - så arbetet är väldigt varierande och roligt! Att komma ny till en arbetsplats är oftast både väldigt spännande och kul, men kan samtidigt vara lite jobbigt. För att underlätta för di...
2021-04-14 2021-05-16
Region Kronoberg, Folktandvård Vi söker tandhygienister till Folktandvården i Kronoberg
Är du ny som tandhygienist och vill ha en trygg start i arbetslivet precis efter avslutad utbildning? Då kan vi erbjuda dig det! Har du jobbat några år och är sugen på att se något nytt? Då kan vi erbjuda dig det! Närmar du dig pensionen men har mer att ge? Då vill vi gärna att du kommer till oss, här kommer din insats att göra stor skillnad! Just nu söker vi tandhygienister till några av våra kliniker, både på landsbygden och i stan.
2021-02-04 2021-05-31