Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Karlskoga kommun, Socialförvaltningen Undersköterskor till vårdboende med kvalitetsuppdrag
Du har en viktig roll i direktkontakten med våra boende där du ger personlig omvårdnad och serviceinsatser i enlighet med gällande biståndsbeslut med fokus på kvalitet. Du behöver ta stor hänsyn till boendes individuella behov. Du utför även uppgifter delegerade från legitimerad personal och dokumenterar enligt socialtjänstlagen och HSL. Det pågår ett utvecklingsarbete inom flera områden för att kunna möta upp framtida förväntningar och krav med personcentrerad vård och omsorg samt inom området palliativ vård och omsorg. Vissa kvalitetsdelar ko...
2023-05-29 2023-06-15
Karlskoga kommun, Socialförvaltningen Timanställda vikarier inom vård och omsorg, vårdboende
Att arbeta som timvikarie innebär att arbeta under ordinarie personals frånvaro. Arbetstiden är schemalagd dag, kväll och helg, ibland även natt. Du hjälper äldre som bor på ett vårdboende. Det kan handla om att ge stöd för att klara vardagen såsom hjälp med att klä på sig, duscha, vara behjälplig i matsituation och medicinhantering. Du arbetar självständigt och i grupp.
2023-01-17 2023-06-18
Karlskoga kommun, Socialförvaltningen Timanställda vikarier inom vård och omsorg, hemvård
Att arbeta som timvikarie innebär att arbeta under ordinarie personals frånvaro. Arbetstiden är schemalagd dag, kväll och helg, ibland även natt. Du hjälper äldre i deras hem. Det kan handla om att ge stöd för att klara vardagen såsom hjälp med att klä på sig, duscha, städning, inköp och medicinhantering. Du ingår i ett arbetslag men utför ofta uppdragen på egen hand.
2023-01-17 2023-06-18