Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Statens tjänstepensionsverk Uppdragsledare
I arbetsuppgifterna ingår att leda, planera, genomföra och följa upp projekt och uppdrag som är prioriterade för SPV. I rollen som uppdragsledare arbetar du med både stora och små uppdrag inom hela myndigheten. Du arbetar i team, i nära samarbete med andra kollegor och du tycker om att leda och utveckla andra. Du delar resultat och framsteg i olika forum och stöttar andra projekt och uppdrag för att gemensamt nå framgång. På SPV använder vi projektstyrningsmodellen Pejl, planeringsverktyget Azure DevOps och agila metoder där det passar och ...
2024-05-15 2024-05-29
Statens tjänstepensionsverk Systemutvecklare SPV
I rollen som systemutvecklare arbetar du i ett team med nyutveckling och förvaltning. Du deltar i hela utvecklingsprocessen från förslag till utveckling och produktionssättning. Teamet du kommer att tillhöra förvaltar det ni själva har utvecklat och ansvarar för att livscykelhantera och förbättra befintliga it-lösningar. Ni driver sin egen utveckling som grupp och arbetar i nära kontakt med kunder och andra yrkesroller inom SPV.
2024-05-07 2024-05-26
Statens tjänstepensionsverk Systemförvaltare SPV
I rollen som systemförvaltare arbetar du i ett team som specialist inom systemstöd främst genom kravställning och test. Du deltar i vårt kontinuerliga utvecklingsarbete och med löpande drift genom förbättringsarbeten, felsökning, analys och felavhjälpning. Teamet du kommer att tillhöra förvaltar det ni själva har utvecklat och ansvarar för att livscykelhantera och förbättra befintliga it-lösningar. Ni driver er egen utveckling som grupp och arbetar i nära kontakt med andra yrkesroller inom SPV samt våra kunder.
2024-05-07 2024-05-26