Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Luleå kommun, Infrastruktur- och serviceförvaltningen Handläggare till teamet bostadsanpassning
Arbetet är variationsrikt och innebär såväl diarieföring i ärendehanteringssystemet BAB, administrativ support till våra ingenjörer, arkivering, offertgranskning som kundkontakt. I din roll som handläggare arbetar du både självständigt samt ingår i ett team som tar beslut i ärenden för bostadsanpassning, tar in offerter, har kontakt med sökanden, deras vårdgivare, leverantörer, arbetsterapeuter och fastighetsägare. Du sköter posten, den digitala så väl som den fysiska, hanterar fakturor och utskick av beslut.
2024-05-07 2024-05-28
Luleå kommun, Infrastruktur- och serviceförvaltningen Bostadsingenjör
I din roll som bostadsingenjör arbetar du både självständigt, samt ingår i ett team som tar beslut i ärenden för bostadsanpassning, gör hembesök, tar in offerter, har kontakt med sökanden, deras vårdgivare, leverantörer, arbetsterapeuter och fastighetsägare. Som bostadsingenjör möter du och samarbetar med ett stort antal människor i olika åldrar och med olika bakgrunder.
2024-05-06 2024-05-27
Luleå kommun, Infrastruktur- och serviceförvaltningen Projektledare Styr och övervakning
Som projektledare hos oss arbetar du med hela byggprocessen, från planering till byggande och slutligen överlämnande. Du kommer arbeta med olika typer projekt, med varierande inriktning och storlek. Du har ett ekonomiskt ansvar för dina projekts genomförande och följer upp projekten mot uppsatta mål. Arbetet innebär att du fattar beslut om åtgärder inom projektets ramar och ansvarar för att krav uppfylls enligt de regelverk som reglerar våra projekt. Du samarbetar nära med våra interna specialister, externa konsulter och entreprenörer. I roll...
2024-05-03 2024-05-26