Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Lapplands kommunalförbund, Lapplands Gymnasium Kiruna Gymnasielärare Naturkunskap och/eller Idrott och/eller ledarskap och organisation
I ditt uppdrag som gymnasielärare ingår undervisning inom naturkunskap -och eller idrott och -eller ledarskapsutveckling. I uppdraget ingår mentorskap samt övriga förekommande arbetsuppgifter för lärare.
2022-06-20 2022-07-04
Lapplands kommunalförbund, Lapplands Gymnasium Gällivare Yrkeslärare inom plåt och svets till industriprogrammet i Gällivare
Du kommer att undervisa elever på Industriprogrammet inom plåtbearbetning och i olika svetsmetoder. Du kommer att möta elever från årskurs 1-3 på gymnasiet och även vara mentor för en grupp elever. I arbetsuppgifterna ingår bedömning, föräldrakontakter samt övrigt förekommande arbetsuppgifter som en yrkeslärare kan stöta på. Till din hjälp har du ett arbetslag som stöttar dig och som ny lärare hos oss får du även en mentor som hjälper dig med ditt nya lärarjobb.
2022-06-17 2022-07-01
Lapplands kommunalförbund, Lapplands Gymnasium Gällivare 2 Elevassistenter till gymnasiesärskolan
Elevassistent för våra två program på gymnasiesärskolan, vara eleverna behjälplig i alla förekommande situationer i skolmiljön såsom stöd i undervisningen, förflyttningar, hygienbestyr, måltidshjälp, finnas med elever/elevgrupper i olika aktiviteter samt vara ett stöd för elevernas utveckling tillsammans med pedagogerna. Du kommer även att finnas med i arbetslaget och planera tillsammans med övriga elevassistenter och pedagoger.
2022-06-17 2022-07-31
Lapplands kommunalförbund, Lärcentra Gällivare Digitaliseringscoach till Lapplands lärcentra
Är du bra på att hitta smarta och användarvänliga digitala lösningar, vill du vara med och utveckla medarbetare i användandet av digitala arbetssätt och verktyg? Har du dessutom koll på sociala medier, målgrupper, webb och analysverktyg då är det dig vi söker. I detta projekt kommer vi att jobba med den digitala utvecklingen av vår organisation. Vi ska fördjupa kunskaperna i den teknik och de verktyg vi har. Vi kommer också att utforska ny teknik, utveckla e-tjänster och bidra till en positiv upplevelse för medarbetare i organisationen kring ...
2022-06-17 2022-07-01
Lapplands kommunalförbund, Lapplands Gymnasium Gällivare Elevhemsvärd
Ansvara för elevernas gemensamma utrymmen och skapa hållbara rutiner för dessa. Du ska se till att hålla ordning på eleverna och underhålla lokalerna.
2022-06-16 2022-07-29
Lapplands kommunalförbund, Lapplands Gymnasium Gällivare Vik. idrottslärare100 %
Bedriva undervisning i ämnet idrott och hälsa på gymnasie- och gymnasiesärskolan. I tjänsten ingår även andra förekommande läraruppgifter.
2022-06-14 2022-06-28
Lapplands kommunalförbund, Lapplands Gymnasium Gällivare Lärare till Vård- och omsorgsprogrammet
Som lärare på vård- och omsorgsprogrammet ansvarar du för undervisning i yrkesinriktade ämnen. Du är en del av ett arbetslag med kollegor på de fyra orten där Lapplands gymnasium finns (Jokkmokk, Pajala, Gällivare och Kiruna). Du kommer tillsammans med dina kollegor inom orterna ha ett delat ansvar för eleverna. I uppdraget ingår mentorskap. Delar av undervisningen kommer att ske via fjärrsändning och återkommande fysiska träffar mellan orterna.
2022-06-01 2022-06-30
Lapplands kommunalförbund, Lapplands Gymnasium Gällivare Fjärrhandledare
Som fjärrhandledare arbetar du med uppkoppling och mottagning av fjärrsändningar samt stöttar och hjälper lärare och elever vid tekniska problem.
2022-05-31 2022-06-30
Lapplands kommunalförbund, Lapplands Gymnasium Gällivare Lärare till El och Energiprogrammet i Gällivare 100 %
Tillsammans med övriga teamet kommer du att utbilda framtidens elektriker med teoretiska och praktiska inslag. Planering och utveckling av kurser inom programmet är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Du kommer även att vara mentor för en grupp elever samt delta i arbetslagets arbete på programmet.
2022-05-30 2022-06-30