Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Lapplands kommunalförbund Lärare Industriprogrammet
Arbetet innebär att du undervisar våra elever i årskurs 1 till 3 inom plåtbearbetning och svetsmetoder för att ge dem en så bred och bra grund så de blir anställningsbara. I arbetet ingår att vara mentor till en grupp elever och lotsa dem mot ett bra arbetsliv. Du kommer att ingå i ett arbetslag med fem andra yrkeslärare. För att du skall få en så bra start som möjligt kommer du att få en mentor under ditt första arbetsår som hjälper dig med alla frågor och utmaningar.
2022-09-30 2022-10-14
Lapplands kommunalförbund, Lapplands Gymnasium Jokkmokk Vikarierande gymnasielärare matematik
Vi söker en vikarierande mattelärare till vår gymnasieskola i Jokkmokk. Du kommer att undervisa i matematik på skolans alla program. Mentorskap kan komma att ingå i tjänsten. Du är en del av arbetslags- och programutvecklingen vid Lapplands gymnasium och vi är lika måna om att få del av just dina kvalifikationer samtidigt som vi tror och vill att vår arbetsplats kan bidra till din utveckling. Du har ett stort intresse för att handleda och stötta elever i deras lärande samt arbeta med övriga arbetsuppgifter som ingår i det pedagogiska uppdrage...
2022-09-29 2022-10-20
Lapplands kommunalförbund, Lärcentra Kiruna Speciallärare med specialisering utvecklingsstörning till Lapplands Lärcentra Kiruna
Som lärare på Komvux som anpassad utbildning, planerar du och genomför utbildningsupplägg med undervisning utifrån varje elevs behov. Du utvecklar utbildningen inom ramen för styrdokumenten och deltar också i den uppsökande verksamheten. Beroende på behov så bedrivs undervisningen på träningsskolenivå, grund- och gymnasiesärskolenivå.
2022-09-28 2022-10-12
Lapplands kommunalförbund, Lapplands Gymnasium Kiruna Administratör - vikariat
Du blir en del av vårt administrativa arbetslag där huvuduppdraget är att arbeta med service och stöd till elever, personal, rektorer samt externa kontakter. Du kommer att utföra varierande administrativa arbetsuppgifter (reception, ekonomi, personal, elevregistrering etc.). Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga personer i det administrativa arbetslaget.
2022-09-28 2022-10-12
Lapplands kommunalförbund, Lärcentra Gällivare Lärare SFI, Sva, svenska som andraspråk Lapplands Lärcentra Gällivare
I tjänsten ingår att undervisa på SFI och/eller i någon av kurserna svenska som andra språk grund eller svenska som andraspråk 1-3 beroende på din behörighet. Du kommer att tillhöra ett arbetslag med andra språklärare där ni tillsammans arbetar med att utveckla undervisningen och verksamheten. Kvällsundervisning kan ev ingå i tjänsten. Även andra förekommande uppgifter kan komma att ingå i uppdraget
2022-09-21 2022-10-09
Lapplands kommunalförbund, Lapplands Gymnasium Gällivare Lärare till El och Energiprogrammet i Gällivare 100 %
Tillsammans med övriga teamet kommer du att utbilda framtidens elektriker med teoretiska och praktiska inslag. Planering och utveckling av kurser inom programmet är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Du kommer även att vara mentor för en grupp elever samt delta i arbetslagets arbete på programmet.
2022-09-19 2022-10-03
Lapplands kommunalförbund, Lapplands Gymnasium Gällivare Elevhemsvärd
Ansvara för elevernas gemensamma utrymmen och skapa hållbara rutiner för dessa. Du ska se till att hålla ordning på eleverna och underhålla lokalerna.
2022-06-16 2022-10-07