Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Lapplands kommunalförbund, Lärcentra Pajala Utbildningsledare, Lärcentra Pajala
Som utbildningsledare kommer du att arbeta med utveckling av vårt arbetssätt samt ansvara för pågående utbildningar inom ditt område. Utöver dessa uppgifter tillkommer vanligt förekommande arbetsuppgifter på lärcentra tex rapportskrivning, studerandeservice samt samverkan med externa aktörer. En del av tjänsten innebär ett övergripande ansvar för projektet MOD för våra lärcentra i Kiruna, Pajala, Jokkmokk och Gällivare. Som projektledare bör du ha ett stort intresse för både vuxenpedagogik och integrationsfrågor samt en vilja att utveckla arb...
2021-07-19 2021-08-02
Lapplands kommunalförbund, Lapplands Gymnasium Gällivare Lärarassistent/ instruktör till El och Energiprogrammet i Gällivare 100 %
I vårt team blir du den som stöttar undervisande yrkeslärare genom att utföra olika administrativa sysslor. Förberedelse av; undervisningsmaterial, möten och genomföra Apl uppföljning b.la. Du säkerställer att det finns material till de praktiska övningarna, deltar i praktiska undervisningssituationer, förbereder laborativa övningar m.m. Tillsammans med yrkeslärarna är du delaktig i att utbilda framtidens elektriker. Du kommer även att delta i arbetslagets arbete på programmet.
2021-07-16 2021-08-15
Lapplands kommunalförbund, Lapplands Gymnasium Gällivare Lärare engelska och svenska till Introduktionsprogrammet i Gällivare 100 %
I teamet som arbetar på Introduktionsprogrammet kommer du att undervisa i engelska och svenska på grundskolenivå. I arbetsuppgifterna ingår mentorskap och andra lärarrelaterade arbetsuppgifter. Hos oss har du möjlighet att få stöd av en mentor för att komma igång under din första tid. Du är med i utvecklingsarbetet tillsammans med övriga kollegor i teamet.
2021-07-16 2021-08-15
Lapplands kommunalförbund, Lärcentra Gällivare Utbildningsledare för YH utbildning
Som utbildningsledare för YH , yrkeshögskoleutbildning för Byggproduktionsledare, ansvarar du bl.a. för elev och lärarkontakter, uppföljning av elever som är ute på sin LIA (lärande i arbetslivet), betygsättning LIA, registrering av betyg, sammankallande och ansvarig för möten med ledningsgruppen för utbildningen, uppföljning av ekonomi kopplat till utbildningen. Beroende på din kompetens kan även handledning av elevernas examensarbeten bli en av dina arbetsuppgifter. Utbildningsledaruppdragets omfattning motsvara ca 50%. Beroende på din komp...
2021-07-09 2021-07-30
Lapplands kommunalförbund, Lärcentra Kiruna 2 verksamhetsassistenter till SFI Lapplands lärcentra Kiruna
Vi söker två personer på halvtid, 50%, som kan stötta verksamheten och eleverna på SFI med IT, språkinlärning, studieteknik med mera.
2021-07-08 2021-08-08
Lapplands kommunalförbund, Lapplands Gymnasium Gällivare Lärare i engelska och svenska 100 % till Lapplands Gymnasium i Gällivare
Du kommer att undervisa i engelska och svenska på gymnasienivå. I arbetsuppgifterna ingår mentorskap och andra lärarrelaterade arbetsuppgifter. Hos oss får du som ny lärare en mentor till din hjälp under din första tid och du kommer även att ingå i arbetslaget med övriga lärare i engelska.
2021-06-29 2021-07-31
Lapplands kommunalförbund, Lapplands Gymnasium Kiruna Fordonslärare Lapplands gymnasium Kiruna
Lärare till fordonsprogrammet med inriktning mobila maskiner. Ditt arbete blir att utbilda elever från årskurs 1 och inom kurser med inriktning mobila maskiner samt uppföljning av lärlingsverksamhet. Du kommer även att arbeta som mentor för en elevgrupp. Vi söker dig med erfarenhet från mekanikeryrket och en drivkraft att utveckla våra ungdomar inom området. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper som ledarskap, samarbetet och yrkeserfarenhet. Meriterande är yrkeslärarutbildning.
2021-06-22 2021-08-02
Lapplands kommunalförbund, Lapplands Gymnasium Gällivare Instruktör till transportprogrammet
Instruktör för elever på gymnasieprogrammet, din uppgift är att övningsköra med eleverna på vår körgård och ute i trafiken med lastbil, lastbil med släp samt personbil. Du kommer att arbeta nära våra lärare och tillsammans utbilda framtidens lastbilsförare!
2021-06-21 2021-07-31
Lapplands kommunalförbund, Lapplands Gymnasium Kiruna Gymnasielärare i svenska/engelska
Undervisning i svenska/engelska på Lapplands Gymnasium Kiruna. Mentorskap samt övriga förekommande arbetsuppgifter för lärare ingår i uppdraget.
2021-06-21 2021-08-02
Lapplands kommunalförbund, Lapplands Gymnasium Pajala Lärare Elprogrammet
Undervisning i karaktärsämnen på El- och energiprogrammet. Du kommer att i lärarlag ansvara för att leda elevers lärande. Mentorskap ingår i uppdraget.
2021-06-15 2021-07-31
Lapplands kommunalförbund, Lapplands Gymnasium Gällivare Yrkeslärare till transportprogrammet
Du kommer att arbeta med alla kurser på programmet, både teoretiskt och praktiska övningar med personbil, hjullastare och lastbilskombinationer. Du kommer att vara mentor för elever samt ansvara för betygsättning och bedömning av kunskaperna. Till din hjälp har du kollegor i arbetslaget och stöd i bedömning och betygsättning som ny lärare.
2021-06-04 2021-07-31
Lapplands kommunalförbund, Lapplands Gymnasium Gällivare Lärare till El och Energiprogrammet i Gällivare 100 %
Tillsammans med övriga teamet kommer du att utbilda framtidens elektriker med teoretiska och praktiska inslag. Planering och utveckling av kurser inom programmet är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Du kommer även att vara mentor för en grupp elever samt delta i arbetslagets arbete på programmet.
2021-05-05 2021-08-01