Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Eskilstuna kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen Personlig assistent till Västerhagen
Som personlig assistent hos oss jobbar du med personer som har autism. Tillsammans med dina kollegor stöttar ni våra brukare utifrån deras individuella behov för att främja och utveckla brukarens delaktighet och självständighet i vardagens alla moment. En fördel hos oss är att arbetspassen är långa, vilket innebär fler lediga dagar för dig som assistent. Brukaren som du assisterar vistas gärna utomhus i skog och mark - gärna på långa promenader och cykelturer. Du som söker behöver därför tycka om och klara av att vara fysiskt aktiv under läng...
2023-12-07 2023-12-31
Eskilstuna kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen Gruppledare till äldreboende
I den här tjänsten är du Bolindergårdens ansikte utåt. Det är en arbetsledande roll där din uppgift är att se till så den dagliga verksamheten rullar på och våra brukare får sina beviljade insatser. Det betyder att du bland annat hanterar bemanning av personal, sjukrodd och schemaläggning. Vi arbetar främst i systemen Timecare, Timepool, APPVA, PS, Proccedo och VIVA. Som gruppledare är din roll bred. Förutom det administrativa ansvaret du har, ser du till att prioritera och lösa de problem och utmaningar som akut kan komma att uppstå i verksa...
2023-12-05 2023-12-19
Eskilstuna kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen Arbetsterapeut till Rehabenheten
Du arbetar i par med fysioterapeut hemma hos patienterna för att hitta en god helhetslösning och stärka individens självständighet i vardagen. Har du helhetssyn och ser människors potential, samt vill handleda undersköterskor i ett rehabiliterande arbetssätt, så har du kommit rätt. Du jobbar i team i ett geografiskt område och samverkar med fysioterapeut, sjuksköterskor, biståndshandläggare och med kollegorna på hemtjänsten.
2023-11-22 2024-01-07
Eskilstuna kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen Arbetsterapeut till särskilt boende och korttidsboende
Som arbetsterapeut arbetar du med att stärka personers självständighet i vardagen. Du lär känna de vi finns till för och kan följa deras utveckling över tid. Parallellt har du ett nära samarbete med fysioterapeuter, sjuksköterskor, omvårdnadspersonal och andra professioner. I arbetet ingår att handleda studenter som gör sin verksamhetsförlagda utbildning (VFU). Arbetet är fritt eftersom du själv ansvarar för att planera och lägga upp din arbetsdag.
2023-11-13 2023-12-10
Eskilstuna kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen Fysioterapeut till särskilt boende och korttidsboende
Som fysioterapeut arbetar du med att stärka personers självständighet i vardagen. Du lär känna de vi finns till för och kan följa deras utveckling över tid. Parallellt har du ett nära samarbete med arbetsterapeuter, sjuksköterskor, omvårdnadspersonal och andra professioner. I arbetet ingår att handleda studenter som gör sin verksamhetsförlagda utbildning (VFU). Arbetet är fritt eftersom du själv ansvarar för att planera och lägga upp din arbetsdag.
2023-11-13 2023-12-10