Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Region Blekinge Köksbiträde, Barn- och Ungdomsklinikens Neonatalavdelning
I tjänsten som köksbiträde kommer du att arbeta i vårdavdelningens avdelningskök på neonatalavdelningen. I ett avdelningskök består arbetsuppgifterna av hantering av frukost, lunch och kvällsmat. Det innebär också att göra beställningar, diska och utföra vissa arbetsuppgifter i vårt mjölk-kök. Du kommer att arbeta i tätt samarbete med avdelningens vårdpersonal och vara behjälplig med andra icke vårdrelaterade uppgifter.
2021-10-20 2021-11-07
Region Blekinge, Laboratoriemedicin Sjuksköterska till Blodcentralen i Karlskrona
Hos oss på transfusionsmedicin får du möjligheten att arbeta i en avancerad och mycket lärorik miljö. Som sjuksköterska arbetar du med tappning, rekrytering och uppföljning av våra blodgivare och beredning av blodkomponenter. Arbetstid är dagtid. Vi lägger stor vikt vid individuellt anpassad introduktion i syfte att ge de bästa förutsättningar för dig i ditt arbete.
2021-09-28 2021-11-14
Region Blekinge Sjuksköterskor till Medicinkliniken, avd. 9 i Karlshamn
Vi behöver nu förstärka medicinavdelning 9 med tre nya sjuksköterskor. Avdelningen har 20 vårdplatser med inriktning palliativmedicin, lungmedicin, njure och diabetes. Det finns ett palliativt team, kopplat till avdelningen vilket vi arbetar i nära samarbete med. På avdelningen handleder vi både sjuksköterskestudenter och undersköterskeelever. Avdelningen jobbar kontinuerligt med förändrings-och utvecklingsarbete där du har möjlighet att delta. Medicinkliniken erbjuder sina medarbetare en internutbildning med fördjupning inom de olika intern...
2021-04-13 2021-10-31