jobb just nu!

Vingåkers kommun söker vardagshjältar till skola och omsorg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

VSR - alltid steget före mot ett tryggt och skadefritt samhälle!

Västra Sörmlands Räddningstjänst är ett gemensamt kommunalförbund mellan Vingåker och Katrineholm och har funnits sedan 1999.

Förbundets huvuduppgift är att arbeta förebyggande och stödja den enskilde så att denne kan ta sitt ansvar för att eliminera, förhindra och begränsa olyckor. Förbundets andra uppgift ska vara att på ett effektivt sätt hantera behovet av akuta skadeavhjälpande insatser.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill komma in och stötta våra vardagshjältar genom att själv bli en vardagshjälte. Välkommen in i värmen!

Vi står som samhälle mot en unik och extra svår utmaning. För att som kommun och samhälle ha fortsatt hög kvalitet i våra verksamheter behöver vi med gemensamma krafter stötta och hjälpa varandra. Vi står nu under särskilt stora utmaningar med att bemanna:

• Äldreomsorg
• Funktionshinderomsorg
• Skola F-9

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av service och att arbeta med människor. Vi söker även dig som just nu studerar på universitetsnivå, som studerar på gymnasiet eller som tidigare har arbetat inom hotell och restaurang. Du, som vill göra en insats för samhället och som önskar bidra till att trygga äldres, funktionshindrades, barn och ungdomars vardag.
För arbete inom skola behöver du ha tillgång till belastningsregistret
Du behöver vara 18 år eller äldre

Anställningens omfattning

Omgående eller enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   2020/57

Gör ansökan

Övrigt

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.