jobb just nu!

Tomelilla kommun söker vikarier till Vård och Omsorg!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid.

Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill arbeta inom äldreomsorg, LSS och socialpsykiatrin i Tomelilla kommun och har möjlighet att börja en anställning med kort varsel. Vi söker också dig som letar efter ett vikariat över sommaren 2020.

För dig som är intresserad av att arbeta som vikarie inom särskilt boende eller inom hemtjänsten vill vi uppmärksamma att detta kan ske utanför Tomelilla centralort. Ett av hemtjänstteamen utgår från Brösarp samt att våra boende finns i Skåne-Tranås och i Brösarp. Vill du arbeta på särskilt boende är det därför viktigt att du kan ta dig dit, antingen med kollektivtrafik eller egen bil.

Vi söker även vikarier till LSS-verksamheterna och socialpsykiatrin. I uppdraget ingår att ge stöd och omvårdnad till brukarna i deras vardag. Du är en viktig del i att motivera och stimulera dem till en meningsfull fritid. Du har kontakt med anhöriga, företrädare och andra personer som har betydelse för brukaren.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen hos oss är det viktigt att du har ett intresse för vård och omsorgsarbete, att du tycker om att ta hand om andra människor och ge dem god service. Det är också viktigt att du som person är flexibel och har ett gott bemötande i ditt arbete. Arbetet förutsätter att du kan ta initiativ, har en god samarbetsförmåga och att du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Som undersköterska/ vårdbiträde kommer du att möta många människor i olika situationer. För oss är det viktigt att vi tillsammans ger bästa möjliga service för våra brukare.

Inom äldreomsorgen är utbildning inom vård och omsorg meriterande samt erfarenheter av liknande arbeten. Inom LSS och socialpsykiatrin är det meriterande om du har utbildning inom vård och omsorg eller barn och fritid, erfarenheter av liknande arbeten samt kunskap och erfarenhet av AKK och TAKK. För att arbeta som vikarie inom hemtjänsten har vi som krav att du har körkort för manuellt växlad bil.

Vi erbjuder dig:
- Möjlighet att arbeta på flera olika enheter.
- Ett självständigt, ansvarstagande och händelserikt arbete.
- En möjlighet att få goda kunskaper och erfarenhet inom olika verksamheter.
- Många nya kollegor med god kompetens och erfarenhet.

För att arbeta inom Vård och Omsorg önskar vi ha ett utdrag från polisens belastningsregister. För en anställning inom LSS är det enligt lag krav på att uppvisa utdrag ur belastningsregistret.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Intervjuer kommer ske löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A941640

Gör ansökan

Övrigt

Tomelilla kommun har rökfri arbetstid.

Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693).

Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.