jobb just nu!

Sjukhusfysiker till strålbehandlingsmottagningen i Gävle

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

På strålbehandlingen jobbar idag 4,75 sjukhusfysiker, vilka är väl integrerade i den kliniska verksamheten tillsammans med 2 ingenjörer, 21 sjuksköterskor och cirka 5 onkologläkare. På enheten finns 3 acceleratorer ( Varian; 2 True Beam och 1 IX) samt en CT( Toshiba).

Arbetsuppgifter

Arbetet innefattar dagligt kliniskt arbete, dosplanering av konventionell och volymsmodulerad behandlingsteknik. Verifikationsmätningar, periodiska kontroller, kvalitetssäkring, metodutveckling och utbildning av personal. Det omfattar även utvecklingsarbete och införande av nya tekniker och utrustning. Arbetet sker i nära samarbete med övriga yrkeskategorier.

Kvalifikationer

Legitimerad sjukhusfysiker. Erfarenhet av arbete inom strålbehandling är meriterande, särskilt från Varian utrustning. God muntlig och skriftlig färdighet i svenska och engelska är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Snarast eller enligt överenskommelse.

Tjänsten är ett vikariat till och med 2020-03-01, med eventuell möjlighet till tillsvidareanställning eller förlängning.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   RS 2019/185

Gör ansökan

Övrigt

Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna hanteras enligt GDPR och de personuppgifter du lämnar i e-rekryteringen används för att administrera din ansökan och exempelvis skicka bekräftelse till dig. Dina personuppgifter används endast i e-rekryteringar du aktivt deltar i.

Dina personuppgifter sparas och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera eller avregistrera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Mer information om hur Region Gävleborg hanterar personuppgifter regiongavleborg.se/dataskydd

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.