IT-traineer

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Bolagsverket i Sundsvall är en myndighet som har siktet inställt på digitalisering och innovation. Vi är cirka 550 medarbetare som varje dag arbetar för att ge företagsamma människor i Sverige möjligheten att förverkliga sina drömmar och känna trygghet i sitt företagande.

För att fortsätta vårt viktiga arbete strävar vi efter att vara en arbetsplats där vi genom mod och tillit skapar förutsättningar för medarbetare att trivas och utvecklas. Var med och bygg vår framtid!

Arbetsuppgifter

Har du en kandidat- magister eller civilingenjörsexamen med inriktning systemvetenskap, datavetenskap, datateknik eller industriell ekonomi?
Då är vårt traineeprogram inom it något för dig!

Du får insyn i verksamheten och en bred kunskap inom olika tekniker och arbetssätt så att du hittar det du vill bygga vidare på i framtiden.

Vi lever i en föränderlig tid där utvecklingen inom områden som digitalisering, hållbarhet, artificiell intelligens, automatisering, cybersäkerhet och e-handel påverkar hela världen. När världen förändras påverkas självklart vi på Bolagsverket, men vi är också själva en del av förändringen och utvecklingen. Nu har du chansen att vara med och skapa vår framtid.

Traineeprogrammets innehåll
Du kommer att få lära dig hur det är att jobba i våra team och hur vår vardag ser ut. Du får inblick i många system och uppdrag och får förståelse för hela kedjan från idé till leverans. Ett urval av de utbildningsteman som kommer att finnas i programmet är Bolagsverkets hantering av och syn på test, devops, värdedriven utveckling, arkitektur, infrastruktur, it-säkerhet och UX.

Kvalifikationer

Vi vill att du har en kandidat- magister eller civilingenjörsexamen med inriktning antingen mot systemvetenskap, datavetenskap, datateknik eller industriell ekonomi.

Din examen ska vara klar när traineeprogrammet startar i september 2021 och inte äldre än två år.

Du trivs med att arbeta tillsammans med andra mot ett gemensamt mål och är en flexibel och kommunikativ lagspelare som gärna tänker utanför boxen.

Du gillar att lösa olika problem, har en god analytisk förmåga och hittar gärna nya vinklar som du vill testa.

Du står upp för egna åsikter och har mod att säga vad du tycker samtidigt som du är öppen för andras idéer.

Du uttrycker dig obehindrat på ett bra sätt på svenska och engelska, både när du pratar och skriver.

Välkommen att söka till traineeprogrammet och vara med och skapa Bolagsverkets framtid!

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Vi har sex månaders provanställning.

Anställningens omfattning

Vårt traineeprogram startar 30/8 2021.

Ansökan

Referensnummer:   5/21

Gör ansökan

Övrigt

Bifoga CV och personligt brev
Vi strävar efter att vara en arbetsplats där det finns goda förutsättningar att ta hand om sin hälsa. Därför erbjuder vi bland annat friskvårdbidrag och friskvårdstimme samt massage och gym i våra lokaler i Sundsvall.

Läs mer om alla våra förmåner på bolagsverket.se/om/oss/jobb.

Vi undanber oss alla erbjudande om rekryterings- och annonshjälp.