jobb just nu!

Distriktsläkare - Välkommen till Svegs Hälsocentral

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Att jobba hos oss innebär att du får jobba med fast personal och nu söker vi ännu en distriktsläkare till vårt erfarna team! Hos oss jobbar två distriktsläkare, två ST-läkare, barnmorskor, distrikts- och röntgensköterskor, BMA, sjukgymnaster, PSE, rehabkoordinator med flera. Sveg är en av en handfull hälsocentraler i Sverige som ligger riktigt långt från sjukhus (190 km). Vi har cirka 5600 listade patienter.

Detta i kombination med traditionen av att ha varit provinsialläkarsjukhus gör arbetet i Sveg spännande. Det finns stora lokaler som står inför grundlig renovering. Vi har 3 närvårdsplatser, röntgen, eget lab och mycket mer som gör den kliniska vardagen spännande. Vintertid tar vi emot många skidskador med ortopediska skador som vi i de flesta fall kan färdigbehandla.

Vi erbjuder den bästa lösningen för just dig vad gäller schema och upplägg, för att du ska få ut maximalt av både jobb och fritid. Ett härligt liv väntar i Härjedalen!

Porten till Härjedalens fjällvärld är Sveg. Inom 70 km ligger expansiva skidorter Björnrike, Lofsdalen och Vemdalsskalet. Vintertid finns skidspår och skoterspår överallt. I Sveg finns närheten och möjligheten till jakt, fiske och fjällvandring.

Sveg är rockens högborg. ”När rocken kom till Sveg” återspeglar musikscenen med regelbundna konserter och andra kulturevenemang.

I Sveg finns idrottsgymnasium, NIU (nationellt idrottsutbildning), alpint, längd och skidskytte samt även en lokal fotbollsinriktning.

Arbetsuppgifter

Vi har en lättakut, d.v.s. en öppen mottagning, där läkare, fysioterapeuter och sköterskor arbetar tillsammans dagtid. Patienterna triageras enligt RETTS-triage och vi arbetar utifrån en akutliggare. Vi arbetar också målinriktat med planerad mottagningsverksamhet.

Röntgen, eget labb och mycket mer gör den kliniska vardagen spännande. Vi jobbar också med distansoberoende teknik något som vi vill fortsätta utveckla tillsammans med dig!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin.

Anställningens omfattning

Heltidsanställning med möjlighet till deltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   Persr/191/2018

Gör ansökan

Övrigt

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.