Lärare i fritidshem till Enångers skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi lär barn att läsa, räkna och upptäcka omvärlden. Här följer vi våra allra yngsta kommuninvånare från förskolan tills de tar studenten från gymnasiet. Genom vår vuxenutbildning kan man lära sig svenska som andraspråk, läsa enstaka kurser eller gå en längre utbildning. Med glädje, engagemang, delaktighet och på vetenskaplig grund vill vi öka kunskap, kreativitet, utveckling och lust att lära. Hos oss ska alla barn, unga och vuxna känna att de kan, vill och vågar!
Tillsammans är vi lärandeförvaltningen – en del av Hudiksvalls kommun.

Nu söker Lärandeförvaltningen en lärare i fritidshem till Enånger skola.

Enånger skola är en F-6 skola med ca: 100 elever belägen cirka 2,5 mil söder om Hudiksvall och har nära till skidspår, isplan, fotbollsplan, skogen och havet.
På Enånger skola arbetar vi efter visionen: Trygghet, mod och framtidstro!

Tänk dig en skola som är öppen för alla. En skola som står för nyfikenhet, nytänkande och närhet. Där varje elev får vara den hen vill vara. Där vi tillsammans kan utveckla idéer och odla drömmar.
Vi har Sveriges viktigaste jobb och det tar vi på stort allvar.

Vi vill göra skillnad och skapa möjligheter. För nutid och framtid.
Vi fortsätter att utveckla en skola för alla - vill du vara med?

Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringsperioden och kan komma att tillsättas innan annonseringstiden är slut.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Utveckla och driva pedagogiskt arbete i vår fritidsverksamhet tillsammans med övriga pedagoger.
Fritidsverksamheten ska genomsyras av en stimulerande och utvecklande miljö. Uppdraget i fritidshemmet kombineras med annat ämne eller resursupdrag i klass.

Kvalifikationer

Lärare i fritidshem.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Snarast enligt överenskommelse.
Före erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1178108

Gör ansökan

Övrigt

Mitt i Sverige, vid den vackra hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun - eller kanske mer känt som Glada Hudik. Här lever 37 600 glada hudikbor, och mer än hälften av oss bor på landsbygden.

I Hudiksvalls kommun är avstånden korta till det mesta man vill göra och det man behöver, och du får tid över till det som är viktigt i livet. Här finns närhet till kontrastrika miljöer, ett aktivt föreningsliv och ett näringsliv med stor handlingskraft - många världsledande företag har sitt säte i vår kommun.

Hudiksvalls kommun är den största arbetsgivaren i kommunen. Tillsammans är vi 3 800 medarbetare inom 300 olika yrken som varje dag jobbar för att skapa värde för dem vi är till för - våra kommuninvånare. Det är ett stort och viktigt uppdrag som ska genomsyras av trygghet, öppenhet, delaktighet och jämlikhet. På så sätt hjälps vi åt att bygga ett samhälle där alla människor är lika mycket värda.

Läs mer om vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig: www.hudiksvall.se/jobbahososs

I och med att du ansöker om denna tjänst lämnar du också ditt samtycke till att Hudiksvalls kommun behandlar dina uppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.hudiksvall.se/Ovrigt/Om-personuppgifter.html

Observera att vi endast tar emot ansökningar via www.offentligajobb.se.