Specialpedagog på 50% till Gudmundtorps skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 750 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor.

Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.

Gudmuntorp skola som ligger 15 km söder om Höör har ca 115 elever åk F-6 och söker dig som är speciallärare eller specialpedagog. Tjänstens placering är företrädesvis i åk 4-6. Utöver denna tjänst finns på skolan en specialpedagog som arbetar 50% med de yngre eleverna.

Arbetsuppgifter

Inom elevhälsan finns ett nära samarbete med övrig personal. Tillsammans med klasslärare och klassassistenter arbetar du aktivt med att utveckla lärmiljön. Du kommer att göra pedagogiska utredningar, handleda personal och dokumentera anpassningar och särskilt stöd. Som speciallärare/specialpedagog ingår du i vårt elevhälsoteam som för närvarande fokuserar på utvecklingen av det främjande arbetet för att skolan som helhet ska kunna erbjuda en god lärmiljö för alla elever. Du har i tjänsten tillgång till samverkan med specialpedagog både på skolan och i ett kommunövergripande sammanhang.

I ditt uppdrag är det viktigt att du tar ett eget ansvar för dina arbetsuppgifter likväl som du har lätt för att arbeta i team och kan inspirera dina kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med en vidareutbildning som speciallärare eller specialpedagog.

Som person är du en drivande lagspelare med positiv grundsyn och lösningsfokuserat förhållningssätt. I din yrkesroll är du tydlig i ditt sätt att kommunicera med elever, föräldrar och personal. Du är väl förtrogen med dokumentation som pedagogiska utredningar och åtgärdsprogram. Du har en bred kunskap om olika funktionsvariationer och elever i behov av särskilt stöd.

Stor vikt fästs vid dina personliga egenskaper och förmågor.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-03-01

Tillträde 1 mars 2021 eller enligt överenskommelse.
50%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   100/20

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.