jobb just nu!

Ämneslärare i bild

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Osby kommun ligger i nordöstra Skåne, i hjärtat av Sydsverige med goda kommunikationer som gör det lätt att pendla.

Söker du ett givande och intressant arbete med möjlighet att utvecklas i din roll? Då har vi jobbet du söker!

Som medarbetare är du en viktig del av dagens och framtidens utveckling. Vi finns där våra medborgare finns, vi påverkar och gör skillnad i människors vardag varje dag. Vi anser att vi har Sveriges viktigaste jobb!

I Osby kommun tar vi avstamp i en gemensam värdegrund i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra.

Vi kan vi vill vi vågar! Vågar du?

Arbetsuppgifter

Deltidstjänsten på 60% är ett vikariat 20190130-20190620. Tjänsten innebär bildundervisning på Parkskolan samt på Hasslarödsskolan åk 6-9.

Parkskolan är en F-9-skola med drygt 300 elever. Skolan ligger mitt i byn med knappt 5 minuters promenad från stationen. Skolan är belägen mycket naturskönt vid Osbysjöns strand. Hasslarödsskolan är Osby kommuns största skola och ligger även denna på promenadavstånd från centrum.

Som pedagog förstärker du elevernas skoldag genom att inspirera, organisera och genomföra strukturerad undervisning samt, stödja elevernas sociala utveckling. Du stödjer eleverna och skolan att bli en trygg, rolig, stimulerande och lärorik miljö under skoldagen.

Du kommer att tillhöra arbetslag 7-9 på Parkskolan och deltar i det kompetens- och utvecklingsarbete som området beslutar. Under kommande läsår satsar området på att utveckla det kollegiala lärandet med fokus på digitaliseringen. Våra verksamhetsmål stöds i arbetet av förstelärare. Det kollegiala lärandet sker både individuellt och i arbetslaget under strukturerade former.

Det pågår ett spännande utvecklingsarbete med målsättning att hitta en fortbildningskultur där pedagoger stöttar varandra i utvecklingen av en lärande skola.

Kvalifikationer

Lärarutbildning i ämnet bild samt lärarlegitimation.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-01-30

Tidsbegränsad till: 2019-06-20

Ansökan

Referensnummer:   10/2019

Gör ansökan

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.

Vi har valt rekryteringssätt och undanber oss därför, vänligt men bestämt, all kontakt med rekryteringsbolag.

Med hänsyn till medarbetares, kollegors, kunders och brukares hälsa tillämpar Osby kommun rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Osby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Om du blir kallad till intervju ber vi dig ta med betygshandlingar.

Vid eventuell anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan!