jobb just nu!

Poolkock sökes till Måltidsverksamheten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 600 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.

Måltidsverksamheten i Höörs kommun är del av Barn- och utbildningssektorn och har som uppgift att tillaga och servera måltider på förskolor, skolor samt boende inom omsorgsverksamhet. Förutom att måltider skall vara goda, säkra och tilltalande så satsar vi på bra råvaror, hållbarhet och miljö.

Arbetsuppgifter

Gillar du omväxling där den ena dagen inte är den andra lik?

Som poolkock bemannar du måltidsverksamheten utifrån dagens behov.
Du utgår ifrån neutral plats och din placering planeras med preliminära veckoscheman.

I våra kök arbetar vi med allt från att förbereda, tillaga och servera frukost, lunch, mellanmål och middag beroende på kök. Eftersom du kommer ha växlande arbetsuppgifter ska du kunna arbeta med specialkost, kallskänksarbete och andra i ett kök vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker en flexibel, kommunikativ lagspelare som brinner för att laga god mat och erbjuda bra service till våra medborgare.

Du ser alltid möjligheter framför hinder och trivs med att utvecklas och utmanas. Vi vill att du är initiativrik med erfarenheter av arbete i både stora och små tillagningskök. Kunskaper om egenkontroll och specialkost är ett krav. Du ska kunna arbeta energieffektivt och miljösmart. Kunskaper inom nutrition och konsistensanpassad kost är meriterande. Vi lägger stor vikt vid erfarenhet, personliga egenskaper och bemötande.

Vi vill att du har god datorvana, B-körkort och tillgång till egen bil.

Urval kommer ske löpande.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
100%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   105/19

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.