Sjuksköterska till ÄT-teamet på specialistpsykiatrin barn och unga i Växjö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Specialistpsykiatrin barn, unga och vuxna bedriver en modern och specialiserad psykiatrisk vård i samverkan med närstående och andra vårdgivare. En god arbetsmiljö med motiverande och kompetenta medarbetare är en förutsättning för att vi ska lyckas med vårt uppdrag.

Enheterna för barn och unga och vänder sig till barn och ungdomar under 18 år. Verksamheten ingår i verksamhetsområdet primärvård, psykiatri och rehab och har mottagningar i Ljungby och Växjö samt en akutverksamhet i Växjö.

Vi söker nu efter sjuksköterska till vårt Ät-team i Växjö som vill vara delaktig i att utveckla Region Kronobergs barnpsykiatri framåt. Är du vår nästa kollega?

Arbetsuppgifter

På kliniken arbetar vi i tvärprofessionella team där du tillsammans med övriga professioner möter barn- och ungdomar i behov av specialiserad barnpsykiatrisk vård. Du kommer att arbeta med bedömnings-, utrednings- medicinuppföljnings- och behandlingsinsatser såväl självständigt som i samverkan med dina kollegor.

Arbetet innebär även samverkan med till exempel skola och socialtjänst. Arbetet ställer också krav på att kunna skapa goda relationer med barnets/ungdomens föräldrar.

Som medarbetare hos oss erbjuds du en bra introduktion med möjlighet till handledning och mentorskap. Utöver handledning, extern som intern, ser vi fortbildningar, kurser och specialistutbildningar som viktiga verktyg för att utveckla kompetensen inom enheten.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara utbildad sjuksköterska och någon form av specialistutbildning tex psykiatri-, barn- eller distrikt- är meriterande. Erfarenhet av arbete inom psykiatri och/eller arbete med barn- och ungdomar är önskvärt och meriterande.
Du ska ha god förmåga till att arbeta både självständigt och i team.

Är du nyutbildad sjuksköterska med intresse för att arbeta inom barn och ungdomspsykiatri så kan vi erbjuda en trygg introduktion av erfarna psykiatrisjuksköterskor.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort är önskvärt.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   PSC 56/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Arbetstid: mån-fre, 08.00-17.00

Övrigt

Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.

Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.