Förstelärare 7-9 i matematik, NO-ämnen och teknik

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Bromölla kommun i nordöstra Skåne, vid gränsen mot Blekinge, har närmare 13 000 invånare. Vi har den lilla kommunens fördelar med närhet och korta avstånd både geografiskt och mellan människorna. Här finns goda kommunikationer, ett prisat företagsklimat och levande kultur- och fritidsliv. Kommunen omges av vacker och omväxlande natur med närhet till både insjöar och hav. Bromölla är nära och överraskande bra.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som drivs av att utbilda våra elever och som ser att för att få bästa möjliga resultat är relation en viktig faktor.

Hos oss ingår du i ett team av lärare där vi tillsammans planerar och ansvarar för våra elevers utbildning och utveckling. Vi är en liten skola med ca 120 elever och tillsammans lägger vi stor vikt vid att skapa de bästa förutsättningarna för varje elev att utvecklas i en trygg och tillitsfull miljö. Du kommer att undervisa våra elever i åk 7-9 i Matematik, NO och Teknik och i ditt försteläraruppdrag kommer du att ha en utvecklingsinriktning mot NO-ämnena. I ditt uppdrag ingår även mentorskap.

Hos oss på Dalaskolan Södra erbjuds du att vara med och forma en skola för alla, där vi genom kollegialt arbete utvecklas tillsammans. Du kommer att ledas av en chef som värdesätter egna initiativ, vilja till utveckling, relationssökande arbetssätt och en förmåga att tydligt leda dina elever i sitt lärande.

Vi ser att du tillsammans med övrig personal driver en verksamhet med eleven i centrum, där fokus ligger på att aktivt hitta strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
* har lärarlegitimation för åk 7-9 med behörighet att undervisa i matematik, NO-ämnen och teknik.
* är en trygg ledare i klassrummet och arbetar med värdegrundsfrågor i vardagsarbetet.
* har god samarbetsförmåga, kan ta initiativ och en positiv elevsyn.
* klarar av utmaningar, deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete och har hög social kompetens.
* är van att arbeta formativt och språkutvecklande samt har erfarenhet av elever i behov av särskilt stöd.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Snarast efter överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   12/23

Gör ansökan

Lön

Månadslön
Ange löneanspråk
Individuell lönesättning tillämpas

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons.