Är du barnskötare och vill vara med och utveckla Eken?

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Är du en barnskötare som drivs av utveckling?

Vill du vara delaktig i är att jobba mot vårt mål att vara en Borlänges bästa förskolor 2024?

Då skulle du passa in hos oss!!

Så vilka är vi?
Jo vi är en blandad enhet som innehåller Borlänges dygnet runt verksamhet som delar av dygnet även har barn upp till 12 år, samt 4 avdelningar som har barn utifrån samma förutsättningar som kommunens förskolor i övrigt. I bland är vi lite spretiga men vi arbetar aktivt med helheten och ser våra olika förutsättningar som styrkor.

Vi ser personlig lärplatta som ett vinnande koncept i vårt arbete då det skapar transparens mellan avdelning-avdelning, chef – medarbetare, medarbetare –medarbetare samt förskola-hem.

Vi har även pedagogisk utvecklare, som arbetar direkt gentemot avdelningarna, vilket skapar många tillfällen av utveckling och ger pedagogerna nya infallsvinklar på verksamheten.

Givetvis så har vi massor av mer spännande och intressanta saker som sker hos oss men det berättar vi gärna om när vi ses då vi skulle få en alldeles för lång annons om vi skrev allt.

Genom att arbeta hos oss så är du med i vårt aktiva arbete med Borlänge kommuns värdegrund

- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår pedagogiskt arbete i barngrupp såväl inne som ute. Arbetar utifrån aktuella styrdokument, planerar, genomför och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resterande arbetslag.

Självklart delar du vår ambition att ständigt utveckla verksamhet samt reflekterar över ditt bidrag till att barnen får en rolig, trygg och lärorik tid hos oss.

Kvalifikationer

Krav för tjänsten är att du är utbildad barnskötare med erfarenhet. Har du utbildning i icdp - vägledande samspel så ser vi det som meriterande.

Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, såväl skriftligt som muntligt.

Kunskaper i kommunens digitala verktyg så som unikum och lifecare är meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast.

Ansökan

Referensnummer:   A997720

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.