Sommarvikariat undersköterska, vårdbiträde och omsorgsbiträde inom äldreomsorgen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda.
Hofors kommun ingår i förvaltningsområde för finska och vi ser positivt på om du som söker arbete hos oss är finsktalande. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mer på www.hofors.se

Arbetsuppgifter

Inom äldreomsorgen kan du arbeta som undersköterska, vårdbiträde eller omsorgsbiträde. Dina främsta arbetsuppgifter är att hjälpa omsorgstagare utifrån deras individuella behov till en god och lättare vardag genom hjälp med till exempel personlig omvårdnad, måltidsstöd och serviceinsatser. I arbetsuppgifterna ingår också dokumentation samt serviceuppgifter i lokalerna.

Vi är i behov av vikarier som kan arbeta på vikariat och timanställning under
semesterperioden, från 230619-230813 (vecka 25-32).

Innan semestervikariatet börjar genomförs utbildningar och introduktion planeras in på den arbetsplats där du ska arbeta, det är därför bra om du kan börja tidigare.

Våra verksamheter pågår dygnet runt vilket innebär tjänstgöring, dag, kväll och helg. På vissa enheter tillämpas arbete även nattetid.

Skriv gärna i ansökan från när du finns tillgänglig för arbete

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande, lyhörd och flexibel. Ett professionellt förhållningssätt och engagemang är viktigt i uppdraget. Gymnasieutbildning är ett krav och det är värdefullt för oss om du har relevant vård- och omsorgsutbildning. Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande. Dokumentation är en viktig del i arbetet vilket innebär att du kan förstå och uttrycka dig väl, såväl muntligt som skriftligt i det svenska språket.
Grundläggande datakunskaper är ett krav.


• Kan du tala finska är det meriterande.
• Du som söker ska ha fyllt 18 år.
• Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
• B-körkort är meriterande. Inom hemtjänsten är B-körkort ett krav
• Vid ansökan ska betyg samt referenser lämnas.
• Det kan komma att ställas krav på vaccination mot covid-19.

Anställningens omfattning

Tillträde: Enligt överenskommelse
heltid / deltid

Ansökan

Referensnummer:   C121799

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Rekrytering sker löpande och behovet kan vara uppnått innan ansökningstidens slut.