jobb just nu!

Leg Sjuksköterskor - Semestervikarier

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Osby kommun ligger i nordöstra Skåne, i hjärtat av Sydsverige med goda kommunikationer som gör det lätt att pendla.

Söker du ett givande och intressant arbete med möjlighet att utvecklas i din roll? Då har vi jobbet du söker!

Som medarbetare är du en viktig del av dagens och framtidens utveckling. Vi finns där våra medborgare finns, vi påverkar och gör skillnad i människors vardag varje dag. Vi anser att vi har Sveriges viktigaste jobb!

I Osby kommun tar vi avstamp i en gemensam värdegrund i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra.

Verksamhetsområdet Hälsa och välfärd består av ca 350 engagerade medarbetare som arbetar med att ge stöd inom äldreomsorg, omsorg till funktionsnedsatta och kommunal hälso-och sjukvård.

Vår uppgift är att erbjuda våra medborgare en god service, en trygg, säker och värdig vård och omsorg och att verka för att Osby ska vara en attraktiv kommun att leva, bo och arbeta i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och vi satsar mycket på kompetensutveckling.

Vi kan – vi vill – vi vågar! Vågar du?

Arbetsuppgifter

Hälsa och Välfärdsförvaltningen söker nu leg sjuksköterskor för semestervikariat.

Söker du ett givande och intressant arbete med möjlighet att utvecklas i din roll som sjuksköterska?

Arbetsuppgifter:
Vi erbjuder timanställning samt möjlighet att jobba hos oss i sommar under kortare eller längre vikariat. Det finns stora möjligheter att önska hur och var du vill jobba.

Du som är intresserad av att jobba på vård och omsorgsboende kan välja mellan Rönnebacken och Lindhem i Osby samt mellan Bergfast och Soldalen i Lönsboda. Är hemsjukvård ditt intresseområde så kan vi erbjuda dig ett fritt och spännande arbete i Osby eller Lönsboda. Du väljer om du önskar arbeta heltid, deltid, dag/kväll och natt.

Som sjuksköterska i Osby kommun ansvarar, leder och planerar du omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet. Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Du har ett nära samarbete med andra sjuksköterskor i kommunen.

Ange i din ansökan om du vill arbeta på ett särskilt boende eller inom hemsjukvård och under vilken tidsperiod.

Kvalifikationer

Du ska ha högskoleutbildning som sjuksköterska. Vi söker både nyutexaminerade och sjuksköterskor med erfarenhet. Som person är du lösningsfokuserad, positiv, engagerad, strukturerad och empatisk. Vi värdesätter ditt bemötande och din personliga lämplighet högt. Körkort erfordras.

Ansökan

Referensnummer:   A644131

Gör ansökan

Anställning

Ett antal

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.

Vi har valt rekryteringssätt och undanber oss därför, vänligt men bestämt, all kontakt med rekryteringsbolag.

Med hänsyn till medarbetares, kollegors, kunders och brukares hälsa tillämpar Osby kommun rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Osby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Om du blir kallad till intervju ber vi dig ta med betygshandlingar.

Vid eventuell anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan redan idag!